The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαουδική Αραβία εναντίον Ιαπωνία: προγνωστικά για στοίχημα

СаудовскаяАравия-Япония-07.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – 3ος γύρος – Όμιλος Β

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σαουδική Αραβία. Τζέντα. Στάδιο King Abdullah Sports City

Στον τρίτο προκριματικό γύρο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 από την Ασία, θα προσπαθήσουν να καθορίσουν την ισχυρότερη οι φιλόδοξες ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και της Ιαπωνίας.

Σαουδική Αραβία

Αυτή τη στιγμή η Σαουδική Αραβία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου της, κάτι που της επιτρέπει να προκριθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χωρίς πλέι οφ. Όλα αυτά είναι δυνατά χάρη στις νίκες του Σεπτέμβρη των «αετών της ερήμου» επί των όχι πιο τρομερών αντιπάλων – του Βιετνάμ (3:1) και του Ομάν (1:0).

Ιαπωνία

Η Ιαπωνία, από την άλλη πλευρά, κατάφερε να ξεκινήσει με ένα εντυπωσιακό φιάσκο 0:1 εναντίον του Ομάν, μετά από το οποίο λίγες μέρες αργότερα κέρδισε την Κίνα 1:0. Μέχρι στιγμής οι «Μπλε Σαμουράι» είναι τρίτοι στον όμιλο Β. Τρεις βαθμοί στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 1:1 απέχουν πολύ από τους καλύτερους δείκτες για έναν τακτικό συμμετέχοντα σε παγκόσμια φόρουμ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι περίπου ίσες, οπότε δεν υπάρχει σαφές φαβορί εδώ. Δεδομένου ότι τόσο η Σαουδική Αραβία όσο και η Ιαπωνία είναι εξαιρετικοί στην άμυνα, δεν περιμένω υψηλή απόδοση από τη μονομαχία τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *