The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαντχάουζεν εναντίον ΡΜ Λειψίας: προγνωστικά για στοίχημα

Зандхаузен-РБЛейпциг-07.08

Κύπελλο Γερμανίας – Πρώτος γύρος

Σάββατο, 7 Αύγουστος 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Hardtwaldstadion

Το απόγευμα του Σαββάτου θα παιχτεί ο αγώνας των 64 του Κυπέλλου Γερμανίας μεταξύ Σάντχαουζεν και ΡΒ Λειψίας.

Σαντχάουζεν

Η Σαντχάουζεν πέρασε την προηγούμενη σεζόν στην Bundesliga 2, όπου σημείωσε 34 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια και με δυσκολία τερμάτισε 15η. Θα ήθελα να σημειώσω ότι οι «μαύρο-λευκοί» δεν ξεκίνησαν τη νέα καμπάνια με τον καλύτερο τρόπο. Αποδείχθηκαν πιο αδύναμοι από τους Φορτούνε (0:2) και Ρέγκενσμπουρκ (0:3), βυθίζοντας αμέσως στον αγώνα για επιβίωση.

ΡΜ Λειψίας

Η ΡΜ Λειψίας πήρε τη συνήθη θέση για τον εαυτό της στη ζώνη του Champions League, δηλαδή τη δεύτερη. Ωστόσο, οι Red Bulls δεν είναι ακόμη σε θέση να ανταγωνιστούν την ηγεμόνα την Μπάγερν Μονάχου. Καλοκαιρινή προετοιμασία οι παίκτες του Marsh είναι απίθανο να βάλουν στο ενεργητικό τους. Κέρδισαν την ΑΖ 1:0, έχασαν 1:2 από τη Μονπελιέ και σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Άγιαξ.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η ΡΜ Λειψίας θα επικρατήσει πανεύκολα  λόγω ανωτερότητας την κλάση. Και το υψηλό επιθετικό δυναμικό των «ταύρων» θα τους επιτρέψει να κερδίσουν με μεγάλο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *