The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαμπντόρια εναντίον Μίλαν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Сампдория-Милан-29.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λουίτζι Φεράρις

Η Τετάρτη θα χαρίσει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου μεγάλο αριθμό αγώνων στη Σέριε A, θα είναι οκτώ. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Σαμπντόρια – Μίλαν.

Η Σαμπντόρια δυσκολεύεται χωρίς κίνητρα

Όταν η Σαμπντόρια ήταν κοντά στη ζώνη υποβιβασμού, η ομάδα προσπαθούσε να παίξει όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά και συγκεντρωμένα, χάρη σ’ αυτό ο σύλλογος είχε σερί τριών συνεχόμενων νικών. Το αίσθημα ασφάλειας ησύχασε τους παίκτες του Claudio Ranieri, αυτός ήταν ένας από τους λόγους των δύο ηττών στη σειρά, στο ντέρμπι εναντίον της Τζένοα 1:2 και στον τελευταίο γύρο από τη Γιουβέντους 0:2. Η ομάδα θα παίξει τον τρίτο γύρο στη σειρά εναντίον πιο δυναμικού αντιπάλου. Η Σάμπα πρέπει επίσης να δείξει χαρακτήρα, χωρίς να μοιράζει βαθμούς σε όλους. Όπως κι να ‘χει η 14η θέση δεν φαίνεται να είναι η πιο ελκυστική.

Μίλαν πρέπει να διατηρήσει τη θέση της

Εάν διοργάνωναν το τουρνουά μετά την καραντίνα, η Μίλαν θα είχε διεκδικήσει το τίτλο στο πρωτάθλημα, επειδή ο σύλλογος είναι υπέροχος στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Οι παίκτες του Στέφανου Πιόλι έχουν 7 νίκες και τρεις ισοπαλίες μετά την καραντίνα, η απώλεια βαθμών πρέπει να θεωρηθεί μόνο 2:2 έναντι του αουτσάιντερ ΣΠΑΛ. Στον τελευταίο γύρο οι Μιλανέζοι μοιράστηκαν τους βαθμούς με την ισχυρή Αταλάντα, η οποία επίσης δεν χάνει μετά το διάλειμμα. Η ομάδα έχει ανέβει στην έκτη θέση της Σέριε A και έχει μεγάλες πιθανότητες για το Europa League, είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσει την πέμπτη Ρόμα, θέλει 4 βαθμούς, ενώ η έβδομη Νάπολι είναι μόνο ένα βαθμό πίσω, οπότε δεν πρέπει να χαλαρώσουν ακόμη.

Μεταξύ τους οι σύλλογοι παίζουν με διαφορετική επιτυχία, ένα μικρό πλεονέκτημα έχει η Μίλαν. Στον πρώτο γύρο οι «ερυθρόλευκοι» στην έδρα τους δεν κατάφεραν να νικήσουν τους φιλοξενούμενους από τη Τζένοα, αν και είχαν σημαντικό πλεονέκτημα (0:0). Οι προσωπικές συναντήσεις των αντιπάλων στη Σέριε A σπάνια τελειώνουν αποτελεσματικά, σε 7 αγώνες από τελευταίους 8 δεν έχουν σημειωθεί περισσότερα από δύο γκολ.

Πρόβλεψη

Εφόσον η Μίλαν χρειάζεται νίκη πιο πολύ, οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται φαβορί. Δεν είναι το μόνο επιχείρημα υπέρ των «ερυθρόλευκων», η Μίλαν είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φαίνεται πιο δυνατή από τον επερχόμενο αντίπαλο. Αποδόσεις στους φιλοξενούμενους πέφτουν σταδιακά, συμφωνούμε με την πλειοψηφία και ποντάρουμε σε σαφή νίκη της Μίλαν με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *