The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαμπντόρια εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

012-Sampdoria-Juventus-26.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Stadio Luigi Ferraris, Γένοβα

Κυριακή, 26 Μαΐου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή το βράδυ, 26 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της Σαμπντόρια και της Γιουβέντους του Τορίνο στο πλαίσιο του 38ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος. Είναι ομάδες διαφορετικής κατηγορίας, αλλά και οι δύο δεν έχουν κανένα κίνητρο. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπολόνια – Νάπολι.

Οι παίκτες έχουν όλες τις σκέψεις στις διακοπές

Αυτή τη στιγμή η Σαμπντόρια είναι η συνηθισμένη μεσαία ομάδα, επειδή κατάφερε να ανέβει στην 9η θέση. Πριν από ενάμισι μήνα η ομάδα προσπάθησε να πολεμήσει για κάτι, αλλά γρήγορα εγκατέλειψε αυτή την προσπάθεια. Τώρα η ενδεκάδα του Μάρκο Τζανπάολο δεν προσπαθεί για τίποτα, γιατί αλλιώς πώς μπορούμε να εξηγήσουμε αυτά τα περίεργα αποτελέσματα: 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Ακόμη και εντός έδρας η ομάδα χάνει όλο και περισσότερο, αν και η ίδια δεν ξεχνά να σκοράρει…

Γιατί να κερδίσει η πρωταθλήτρια;

Την ίδια στιγμή η Γιουβέντους ολοκληρώνει τη σεζόν, επειδή η ομάδα δεν θέλει τίποτα εδώ και αρκετό καιρό. Οι Τορίνιοι αποκλείστηκαν από το Champions League και το Κύπελλο Ιταλίας αρκετό καιρό πριν, καθώς και πήραν επίσης το ιταλικό πρωτάθλημα εδώ και πολύ καιρό. Συγκεκριμένα, η ενδεκάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι πολύ εντυπωσιακή, χωρίς να κερδίσει στους 4 τελευταίους αγώνες: 3 ισοπαλίες και μία ήττα από τη Ρόμα (2:0). Και σε κάθε έναν από αυτούς τους αγώνες η «Γηραιά κυρία» οπωσδήποτε έχανε. Εκτός έδρας ο σύλλογος δεν λάμπει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά μερικές φορές «πυροβολεί» με τις νίκες…

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους είναι χαλαρή και περιμένει το τέλος της σεζόν, αλλά και η Σαμπντόρια βρίσκεται στην ίδια κατάσταση. Γενικώς η κατηγορία των παικτών είναι αισθητά καλύτερη στους φιλοξενούμενους, Γι’ αυτό είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε σε αυτούς. Σε τέτοιους αγώνες δεν παίζει ακριβώς η ομάδα, αλλά η κατηγορία παικτών… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,89.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *