The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαλερνιτάνα εναντίον Μίλαν: προγνωστικά για τον αγώνα

MILAN, ITALY - DECEMBER 04: Franck Kessie of AC Milan celebrates with team mates after scoring their side's first goal during the Serie A match between AC Milan v US Salernitana at Stadio Giuseppe Meazza on December 04, 2021 in Milan, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, 1:30 μ.μ.
Stadio Arechi

Η Ιταλία αποφάσισε να μην διακόψει το πρόγραμμα ποδοσφαίρου για τις γιορτές. Μετά την Πρωτοχρονιά, από την Τετάρτη, θα επιστρέψουν στα γήπεδα. Η πρωταθλήτρια θα είναι πρώτη. Η Μίλαν έρχεται στη Σαλερνιτάνα. Θα καταφέρουν οι Ροσονέρι να κερδίσουν άλλους 3 βαθμούς; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν ετοιμάσει την αποκλειστική πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 4 Ιανουαρίου 2023.
Η Σαλερνιτάνα προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν έμεινε στη Serie A μάταια
Οι «ιππόκαμποι» και η ως εκ θαύματος διάσωσή τους την άνοιξη θα πάρουν τη θέση τους στην ιταλική ποδοσφαιρική λαογραφία. Αν και αυτό δεν είναι το πρώτο τέτοιο επίτευγμα προσωπικά από τον τεχνικό τους, Davide Nicola, το έχει κάνει στο παρελθόν. Στάθηκε βέβαια και τυχερός: όταν ακόμη 31 βαθμοί είναι αρκετοί για τη «σωτήρια» 17η θέση. Επιπλέον, έχοντας χάσει εντός έδρας στον εναρκτήριο γύρο εντός έδρας από τη Ρόμα, η Σαλερνιτάνα πήρε βαθμούς σε 5 συνεχόμενες νίκες. Και μετά τα πήγε καλά, ωστόσο, στο τέλος, πριν την παύση, έχασαν όχι μόνο από τη Φιορεντίνα, αλλά και από τη Μόντσα.
Η Μίλαν είναι καλή, αλλά δύσκολα να μείνει με το Scudetto
Οι «ερυθρόμαυροι» ανέκτησαν τον τίτλο μετά από πολύ καιρό. Ο Στέφανο Πιόλι δεν τα κατάφερε καθόλου στον κύκλο 2020/2021, όταν η Ίντερ αποδείχθηκε πιο δυνατή. Μετά όμως, η 1η θέση δεν δόθηκε σε κανέναν. Τώρα όμως, όπως φαίνεται, θα είναι πολύ δύσκολο να προλάβουν τη Νάπολι, η οποία είναι σχεδόν τέλεια. Αν και οι «Μιλανέζοι» είναι επίσης τώρα πολύ καλοί. Κατάφεραν να κερδίσουν τα 2/3 των αγώνων στο Calcio, 10 στα 15. Επιπλέον, αυτή τη φορά κατάφεραν να προκριθούν από τον όμιλο στα πλέι οφ του Champions League. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν ακόμη πιθανότητες να ανέβουν στην κορυφή και, ως εκ τούτου, θα μπαίνουν στο γήπεδο μόνο με στόχο τη νίκη.
Προηγούμενοι αγώνες
Την περασμένη σεζόν, ο πρωτάρης μπόρεσε να σημειώσει ισοπαλία με τη μεγάλη ομάδα που διεκδικούσε το Scudetto. Τον Φεβρουάριο η Σαλερνιτάνα πέτυχε το τιμητικό 2-2.
Πρόβλεψη
Η Μίλαν είναι καλή, αλλά η Σαλερνιτάνα δεν είναι σε κατάσταση που θέλει να κερδίσει βαθμούς με οτιδήποτε κόστος. Στοιχηματίζουμε ότι η Μίλαν θα καταφέρει να κερδίσει με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *