The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαλερνιτάνα εναντίον Έμπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

эмболи

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Stadio Arechi

Στις 5 Σεπτεμβρίου, Σαλερνιτάνα και Έμπολι θα πραγματοποιήσουν τη συνάντησή τους στη Serie A, πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων μπορείτε να διαβάσετε στις σελίδες του πόρου μας.

Η Σαλερνιτάνα συνεχίζει να επιπλέει

Μετά από μια τεταμένη την περασμένη σεζόν, όταν μόνο ένα δυνατό τελείωμα έσωσε τον σύλλογο από τον υποβιβασμό, η Σαλερνιτάνα αποφάσισε να μην δελεάσει τη μοίρα, κερδίζοντας ενεργά βαθμούς από την αρχή. Η ομάδα βρίσκεται σε αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, έχοντας σημειώσει 5 βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Στον τελευταίο γύρο, οι «ιππόκαμποι» βρέθηκαν κοντά σε φιάσκο εκτός έδρας κόντρα στην Μπολόνια, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τέλος – 1:1. Η ομάδα δείχνει καλή αγωνιστικά, οπότε υπάρχουν όλες οι πιθανότητες να κερδίσει έδαφος στην ελίτ. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Η Έμπολι δεν μπορεί να κερδίσει

Για την Έμπολι, η σεζόν δεν ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο, στον πρώτο γύρο σημειώθηκε εκτός έδρας ήττα από τη Σπέτσια – 0:1, και στη συνέχεια τρεις ισοπαλίες στη σειρά. Η ομάδα έχει μόνο έναν βαθμό διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού, κάτι που δεν της επιτρέπει να νιώσει ασφάλεια. Στον τελευταίο γύρο, η Έμπολι μοιράστηκε βαθμούς με τη Βερόνα εντός έδρας – 1:1, αν και φαινόταν καλύτερη από τον αντίπαλό του. Τα άσχημα νέα για τον σύλλογο είναι ότι προηγούνται οι πιο σκληροί αντίπαλοι, όπου δύσκολα θα κερδίσουν βαθμούς. Η ζημιά δεν θα επιτρέψει σε τέσσερις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία συναντήσεων, οι περισσότερες από τις οποίες διεξήχθησαν στη Serie B. Την περασμένη σεζόν, οι ομάδες συναντήθηκαν στην ελίτ, η Έμπολι κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας 4:2 και έπαιξε 1:1 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει μα από αυτές τις συναντήσεις όπου μπορείτε να περιμένετε έναν αγώνα για τρία αποτελέσματα, και οι δύο αντίπαλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ικανοί να κερδίσουν. Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στη Σαλερνιτάνα λόγω του παράγοντα της έδρας. Πιστεύουμε ότι οι αντίπαλοι θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μεγάλο αριθμό επικίνδυνων στιγμών, οπότε το στοίχημα σε over 2,5 γκολ φαίνεται πολλά υποσχόμενο (απόδοση 1,97).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *