The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαιντ Ετιέν εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сент-Этьен-ПСЖ-06.01b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ζοφρουά-Γκισάρ

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο επέστρεψε στη Γαλλία. Ήταν ένας από τους πιο προοδευτικούς τεχνικούς στον κόσμο του ποδοσφαίρου που έγινε επικεφαλής της ΠΣΖ, στην οποία έπαιζε κάποτε. Ο προπονητής θα κάνει το ντεμπούτο του σε μια συνάντηση με την Σαιντ Ετιέν εκτός έδρας.

Η Σαιντ Ετιέν έγινε ειδικός των «ισόπαλων αποτελεσμάτων»

Οι «πράσινοι» έχουν να χάσουν από τα τέλη Νοεμβρίου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πριν η ομάδα είχε μια μαύρη σειρά από 7 συνεχόμενες ήττες, και αυτό θα πρέπει ήδη να ευχαριστήσει τους οπαδούς. Αλλά σταδιακά τα φαβορί τους μεταφέρονται στο κάτω άκρο της κατάταξης. Το θέμα είναι ότι από τους 6 αγώνες κατέγραφαν ισοπαλίες 5 φορές. Συμπεριλαμβάνεται και η μονομαχία πριν από τα Χριστούγεννα. Στις 23 Δεκεμβρίου η Σαιντ Ετιέν στο «Louis Philip II» έχοντας χάσει γρήγορα, σε μισή ώρα ήδη σημείωσε προβάδισμα. Αλλά όταν στους «Monegasques» απόβαλλαν το Μάτασο σύντομα, φάνηκε ότι οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να πιέσουν τον αντίπαλο. Όμως, όχι μόνο δεν κατάφεραν να αναπτύξουν το πλεονέκτημα με πλειοψηφία, αλλά επέτρεψαν στον Folland να σημειώσει 2:2 στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΠΣΖ άλλαξε προπονητή κατά τη διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος

Οι «Παριζιάνοι» ενήργησαν, σε γενικές γραμμές, παράλογα. Στην ουσία, ο Τόμας Τούχελ θα μπορούσε να κατηγορηθεί μόνο για το γεγονός ότι μέχρι τα Χριστούγεννα ο μεγιστάνας έφτασε μόνο στην 3η θέση. Η διαφορά πίσω από τη Λυών και τη Λιλ είναι μόνο 1 βαθμός, παρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στη Γαλλία είναι ακόμα μπροστά. Τον Τόμας δεν έσωσαν ούτε με επιτυχίες στο Champions League: την περασμένη σεζόν έφερε την ομάδα στον τελικό, στον οποίο, αυτή τη σεζόν μαζί με την ΡΜ Λειψίας έστειλε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League στο τέλος της φάσης των ομίλων. Στην πραγματικότητα, ο Γερμανός «καταστράφηκε» λόγω σύγκρουσης με τον αθλητικό διευθυντή, Leonardo. Και δηλώνοντας δημόσια ότι θα φύγει το καλοκαίρι, μετά τη λήξη της σύμβασης, ο Τόμας Τούχελ υπέγραψε τη δική του καταδίκη. Δεν ήθελαν να περιμένουν μέχρι το offseason, ειδικά επειδή τόσο καλός τεχνικός όπως ο Ποτσετίνο ήταν διαθέσιμος. Αλλά με αυτήν την αλλαγή καθυστέρησαν για κάποιο λόγο. Ο Μαουρίσιο έλαβε επίσημα τη θέση μόνο στις 2 Ιανουαρίου και δεν είχε πραγματικά χρόνο να εργαστεί με τους νέους του παίκτες.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2012 η Σαιντ Ετιέν νίκησε για τελευταία φορά. Σύντομα, το ανώτατο όριο των επιθυμιών του συλλόγου ήταν νε κερδίσει έστω περιστασιακά ισοπαλία με τον μεγιστάνα. Το τρέχον σερί νικών της ΠΣΖ έχει ήδη φτάσει σε 5 αγώνες, με 4 ή περισσότερα γκολ να σημειωθούν σε 3 από αυτούς.

Πρόβλεψη

Είναι σημαντικό για τον Ποτσετίνο να ξεκινήσει όμορφα, καθώς υποσχέθηκε να κερδίζει με στυλ. Είναι απίθανο η Σαιντ Ετιέν να είναι σε θέση να αντισταθεί σοβαρά. Ας ποντάρουμε στην νίκη της πρωταθλήτριας Γαλλίας  με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 2,12.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *