The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαιντ Ετιέν εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

SaintEtienne-PSG-06.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ζοφρουά-Γκισάρ

Την ερχόμενη Παρασκευή στο 32ο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας η Σαιντ Ετιέν στην έδρα της θα φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι οι παίκτες από την πρωτεύουσα, οι οποίοι με αυτοπεποίθηση ηγούνται στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχουν την ευκαιρία στο εγγύς μέλλον να εγγυηθούν τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Αλλά και η Σαιντ Ετιέν δεν πρέπει να υποτιμάται, οι «πράσινοι» στο δεύτερο μισό της σεζόν παίζουν καλά, αγωνίζονται για τη θέση στο ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.

Ένατοι

Μετά από 31 γύρους στο πρωτάθλημα της Γαλλίας η Σαιντ Ετιέν κατάφερε να κερδίσει στο ενεργητικό της 42 βαθμούς, που επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Η διαφορά από τη Μονπελιέ, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ, δηλαδή, στην 5η θέση, είναι μόλις 3 μονάδες. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «πράσινοι» δεν έχασαν ποτέ, σημειώνοντας τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες. Οι ηττημένες ομάδες ήταν η Γκινγκάμπ και η Ναντ.

Σχεδόν πρωταθλήτρια

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι παρά πέντε λεπτά πρωταθλήτρια, οι «κόκκινο-μπλε» έχουν 83 βαθμούς μετά από 31 συναντήσεις του πρωταθλήματος Γαλλίας, που είναι 17 μονάδες περισσότερο από το πλησιέστερο διώκτη τους, τη Μονακό. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια οι Παριζιάνοι μόνο κέρδιζαν, η πρωτευουσιάνοι ήταν ισχυρότεροι από τη Μετς, Ανζέ, Νις και την Μονακό στον τελικό του Λιγκ Καπ. Συνολικά εκτός έδρας οι Παριζιάνοι στην τρέχουσα σεζόν στην Λιγκ 1 έπαιξαν 15 αγώνες, στους οποίους σημείωσαν ένδεκα νίκες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 34:11.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, οι Παριζιάνοι κερδίζουν κάθε τους αγώνα και θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να επιταχύνουν την κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήτριας. Η Σαιντ Ετιέν είναι μία αρκετά καλή ομάδα, αλλά οι «πράσινοι» θέλουν ακόμα πολύ για να φτάσουν το επίπεδο της πρωταθλήτριας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,52.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *