The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαιντ Ετιέν εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Saint-Etienne-Monaco-28.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Ζοφρουά-Γκισάρ

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο όγδοος γύρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης  θα ξεκινήσει με τον αγώνα μεταξύ Σαιντ Ετιέν και Μονακό, δύο θρυλικοί σύλλογοι θα αγωνιστούν στο Στάδιο Ζοφρουά-Γκισάρ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της γηπεδούχου ομάδας και αυτή τη γραμμή πονταρίσματος είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς, λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία αποτελέσματα των αντιπάλων. Η Σαιντ Ετιέν έχει πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση στην αρχή της σεζόν, ενώ η Μονακό απογοητεύει όχι μόνο με την έλλειψη νικών, αλλά και με κάποιο είδος έλλειψης θέλησης.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Μετά την εκτός έδρας ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 0:4 η Σαιντ Ετιέν έπαιξε δύο αγώνες σε Λιγκ 1, και τους δύο κέρδισε, πρώτα την Καέν εντός έδρας 1:0, και στη συνέχεια την Τουλούζ 3:2 εκτός. Μετά από αυτές τις δύο νίκες οι “πράσινοι” ανέβηκαν στην κατάταξη του γαλλικού πρωταθλήματος, έχουν στο ενεργητικό 12 βαθμούς. Και γενικώς το παιχνίδι της Σαιντ Ετιέν προχωρεί καλά.

Άβουλα

Στον τελευταίο γύρο η Μονακό στην έδρα της φιλοξένησε την Ανζέ και έχασε από αυτή την ομάδα με σκορ 0:1. Η Ανζέ δεν είναι άσχημη ομάδα, αλλά είναι μεσαία στη Λιγκ 1. Την περασμένη σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» δε θα αφήνανε έτσι απλά τους φιλοξενούμενους να φύγουν από το στάδιο Λουί Β’ με τρεις βαθμούς στον κουμπαρά, ενώ τώρα αφήσανε. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό ότι το χειμώνα τη Μονακό θα εγκαταλείψει ο βετεράνος και αρχηγός της ομάδας ο Φαλκάο. Σε γενικές γραμμές, η Μονακό δεν έχει ούτε παιχνίδι ούτε ψυχολογία, σε αυτήν την κατάσταση είναι δύσκολο να υπολογίζεις να κερδίσεις βαθμούς στον αγώνα με τρομερό αντίπαλο.

Πρόβλεψη

Η Σαιντ Ετιέν βρίσκεται στο κύμα της επιτυχίας, οι “πράσινοι” στην τρέχουσα σεζόν μπορούν κάλλιστα να παλέψουν όχι μόνο για τη θέση στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και στο Champions League, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα της Μαρσέιγ στην αρχή της σεζόν. Κατά συνέπεια, η Σαιντ Ετιέν θα προσπαθήσει να νικήσει στην εντός έδρας συνάντηση την ασημένια πρωταθλήτρια της Γαλλίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σαιντ Ετιέν με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *