The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαιντ-Ετιέν εναντίον Ανζέ: πρόβλεψη για τον αγώνα

sent-etien-1 (Копировать)

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Σεντ Ετιέν. Στάδιο Ζοφρουά-Γκισάρ

Η Σαιντ-Ετιέν και η Ανζέ θα αναμετρήσουν στον εναρκτήριο αγώνα του δέκατου τέταρτου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας.

Σαιντ-Ετιέν

Αυτή τη στιγμή η Σαιντ-Ετιέν καταλαμβάνει τη δέκατη πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 12 βαθμούς στο ενεργητικό της με διαφορά τερμάτων 12:20. Πριν από λίγο καιρό, οι Πράσινοι έπαιξαν ισοπαλία 0:0 με την Ντιζόν και 1:1 με τη Λιλ, αλλά πριν από αυτό έχασαν χωρίς την ευκαιρία 1:4 από την Μπρεστ, 1:2 από τη Λυών και 0:1 από την Μονπελιέ.

Σαιντ-Ετιέν

Η μετριοπαθής Ανζέ είναι εντυπωσιακά πέμπτη, έχοντας κερδίσει 22 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 22:20. Τον περασμένο μήνα η ομάδα κέρδισε με αυτοπεποίθηση νίκες 2:0 έναντι της Λοριάν, 3:1 έναντι της Λανς και 5:1 έναντι της Νιμ, και επίσης ηττήθηκε από τη Λυών (0:1) και τη Νις (0:3).

Πρόβλεψη

Ακριβώς αυτή τη στιγμή η Ανζέ είναι πολύ ανώτερη από τη Σαιντ-Ετιέν, και εκτός έδρας αισθάνεται ακόμα καλύτερα από ό, τι εντός έδρας. Η πρόβλεψή μου είναι: οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε κατάσταση μικρού αουτσάιντερ δεν θα χάσουν εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Ανζέ δε θα χάσει με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *