The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέλτικ Γλασκώβης (Σκωτία) εναντίον Μίλαν (Ιταλία): Πρόβλεψη για τον αγώνα

Селтик-Милан-22.10b

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020, 10:0055 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σκωτία. Γλασκώβη. Στάδιη Σέλτικ Παρκ

Περνώντας δύσκολες στιγμές στην πλούσια ιστορία τους, οι Σέλτικ και Μίλαν θα αγωνιστούν στον πρώτο γύρο του Europa League.

Σέλτικ Γλασκώβης

Η Σέλτικ εξακολουθεί να είναι ένας από τα ηγεμόνες της Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας, αλλά το επίπεδό της έχει μειωθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό. Αυτό μπορεί να φανεί στο πρόσφατο ντέρμπι με την Rangers, χαμένο με σκορ 0:2. Σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς οι Κέλτες προκρίθηκαν επιτυχώς, έχοντας αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία με την Ρίγα (1:0) και τη Σεράγεβο (1:0).

Μίλαν

Τέσσερις νίκες στους τέσσερις πρώτους γύρους της Serie A με συνολικό σκορ 10:1 – η Μίλαν εκπλήσσει ευχάριστα τους οπαδούς της με ένα ώριμο παιχνίδι στο άνοιγμα της σεζόν. Με αυτό το ρυθμό οι ροσονέρι πανεύκολα θα επιστρέψουν στο Champions League, απ’ το οποίο έλειπαν εδώ και οκτώ χρόνια. Εν τω μεταξύ, οι παίκτες του Pioli αναγκάζονται να προκρίνονται στον όμιλο του Europa League, αυτή τη φορά τα θύματά τους ήταν οι Shamrock Rovers (2:0), Bude-Glimt (3:2) και Rio Ave (2:1).

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Μίλαν θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, ενώ στην ηπειρωτική αρένα θα λειτουργεί σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας. Αλλά παρόλα αυτά, οι Ιταλοί θα επικρατήσουν εύκολα επί της Σέλτικ σε κρίση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μίλαν με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *