The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Φερεντσβάρος: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Селтик-Ференцварош-26.08b

Τσάμπιονς Λιγκ – Δεύτερος προκριματικός γύρος

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σέλτικ Παρκ

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Σέλτικ Γλασκώβης – Φερεντσβάρος στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η Σέλτικ Γλασκώβης στοχεύει μόνο στη φάση των ομίλων

Πρωταθλήτρια Σκωτίας είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ομάδες αν κοιτάξετε όλα τα πρώτα στάδια των προκριματικών του Champions League. Οι Κέλτες νίκησαν εύκολα την Ρέικιαβικ εντός έδρας στον πρώτο γύρο – 6:0, αν και αυτή η συντριπτική νίκη δεν εξέπληξε κανέναν. Το εθνικό πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει στη Σκωτία, όπου έχουν ήδη παιχτεί 5 γύροι. Η Σέλτικ Γλασκώβης συμμετείχε σε μόνο τρεις περιοδείες, έχοντας σημειώσει 7 βαθμούς. Οι αγώνες του συλλόγου αναβάλλονταν για να δώσουν την δυνατότητα προετοιμασίας για τα προκριματικά του Champions League. Ο επερχόμενος αντίπαλος είναι πιο σοβαρός από τον πρώτο γύρο, αλλά και εδώ η Σέλτικ πρέπει να περάσει. Οι Κέλτες μπορούν να παρασυρθούν από την επίθεση, γι’ αυτό και τιμωρούνται συχνά.

Η Φερεντσβάρος είναι σκληρό καρύδι

Πρωταθλήτρια Ουγγαρίας σε αυτό το προκριματικό έχει ήδη νικήσει έναν ισχυρό αντίπαλο, μιλάμε για την πρωταθλήτρια Σουηδίας Djurgården – 2:0. Τώρα έχει να παίξει με μία πιο διάσημη και ισχυρή πρωταθλήτρια. Λαμβάνοντας υπόψη την κατηγορία του αντιπάλου, ο Σεργκέι Ρέμπροφ σίγουρα θα προσπαθήσει να παίξει το νούμερο δύο, αλλά θα ζητήσει από τους παίκτες του να ασκήσουν περισσότερη πίεση. Η Φερεντσβάρος έχει ήδη ξεκινήσει το πρωτάθλημά της, στον πρώτο γύρο η ομάδα ήδη έχει παίξει με την MTK Βουδαπέστη. Παρά την κατάστασή του αουτσάιντερ, οι Ούγγροι θα προσπαθήσουν να δείξου αξιοπρεπή αντίσταση.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο επίσημο αγώνα αυτών των ομάδων η πιο έμπειρη Σέλτικ λογικά θεωρείται φαβορί. Εάν ο αγώνας παιζόταν με θεατές, το ερώτημα του νικητή θα είχε εξαφανιστεί αμέσως, οι Σκοτσέζοι οπαδοί ξέρουν να υποστηρίξουν το φαβορί τους. Με άδειες κερκίδες η Φερεντσβάρος έχει πιθανότητες, αλλά είναι ειλικρινά λίγες. Σας συμβουλεύουμε να ποντάρετε στη σαφή νίκη της γηπεδούχου, επίσης καλό φαίνεται το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Σέλτικ Γλασκώβης με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *