The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Σούντουβα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Celtic(Sco)-Suduva(Ltu)-30.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 2 από 2

Σέλτικ Παρκ

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Σέλτικ είχε τεράστιο πλεονέκτημα στον πρώτο αγώνα, αλλά κατάφερε να σκοράρει μόνο ένα γκολ στα δίχτυα της Σούντουβα στο τρίτο λεπτό, αλλά στη συνέχεια οι Λιθουανοί ήταν σε θέση να ισοφαρίσουν και το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 1:1, ενώ η Σέλτικ έχει πετύχει, ίσως, όχι άσημο για τον εαυτό της αποτέλεσμα, δεδομένου ότι το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα της ενδεκάδας από τη Σκωτία.

Σούντουβα

Η Σέλτικ θα μπορούσε να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι και να αποφασίσει τα πάντα στον πρώτο αγώνα. Πάνω απ’ όλα, ήμουν εντυπωσιασμένος με τι έκφραση του προσώπου οι παίκτες της Σούντουβα έβγαιναν στο παιχνίδι – ήταν εκτός εαυτού τους. Κι βέβαια, όπως κι’ να ‘χει η Σέλτικ είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, και είναι πολύ δύσκολο για μια μικρή λιθουανική Σούντουβα να παίξει ενάντια στο θρυλικό γίγαντα της Σκωτίας.

Πρόβλεψη

Η Σέλτικ θα πιέσει τη Σούντουβα από το πρώτο κιόλας λεπτό, στη Σκωτία είναι δύσκολο να παίξει, έχουν πολύ καλούς οπαδούς, οι οποίοι θα τρέξουν αμέσως την ομάδα τους μπροστά, στο πρώτο παιχνίδι η λιθουανική ομάδα δέχτηκε γκολ ήδη στο τρίτο λεπτό, αλλά στη συνέχεια ήταν σε θέση να ισοφαρίσει, αλλά στην έδρα της η Σέλτικ απίθανο να αφήσει να ανασάνουν οι φιλοξενούμενοι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σέλτικ στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1,641.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *