The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Ρόσενμποργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Celtic-Rosenborg-20.09

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων –Όμιλος Β – 1η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Σέλτικ Παρκ

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στις 20 Σεπτεμβρίου στο Σέλτικ Παρκ η Σέλτικ Γλασκώβης θα φιλοξενήσει τη Ρόσενμποργκ.

Η Σέλτικ ήταν να παίξει στο Champions League, αλλά ήδη στα ημιτελικά προκάλεσε αίσθηση και έχασε από την ΑΕΚ εκτός έδρας. Αυτό ήταν απόλυτη έκπληξη. Μετά από αυτό στο τελικό η ομάδα εύκολα νίκησε την Suduwa στην έδρα της με σκορ 3-0 και προκρίθηκε στον όμιλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, με την υποστήριξη των κερκίδων, οι «πράσινοι» παίζουν τέλεια και από τους τελευταίους δέκα αγώνες δεν έχουν χάσει κανένα και μόνο μία φορά έπαιξαν ισοπαλία.

Η Ρόσενμποργκ συμμετείχε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και έπαιξε τέσσερα παιχνίδια. Σε όλα η ομάδα κέρδισε και το έκανε με σημαντικό χάντικαπ. Στο ημιτελικό ενάντια στην Κορκ Σίτι οι παίκτες της Ρόσενμποργκ κέρδισαν με συνολικό σκορ 5-0, μετά από αυτό στο τελικό νίκησαν την Shkendia 3-1 εντός έδρας και 2-0 εκτός. Αυτό αποδεικνύει ότι η ομάδα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά στα προκριματικά του τρέχοντος Champions League. Το εντός έδρας παιχνίδι η Σέλτικ κέρδισε 3-1, μετά ως φιλοξενούμενη έπαιξε 0-0. Για δύο μήνες οι ομάδες δεν έχουν αλλάξει, οι γηπεδούχοι πρέπει να κερδίσουν και πάλι στον αγώνα με τους Βίκινγκς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σέλτικ Γλασκώβης με απόδοση 1,50.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *