The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 24 Οκτωβρίου 2019

Celtic-Lazio-24.10

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σελτικ Παρκ

Στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ η Σέλτικ Γλασκώβης θα συναντηθεί με τη Λάτσιο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 24 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 μμ. στο Σελτικ Παρκ.

Σέλτικ Γλασκώβης

Η Σέλτικ Γλασκώβης αυτή τη σεζόν δεν φαίνεται τόσο βέβαιη όσο με τον Μπρένταν Ρότζερς. Η ομάδα δεν μοιάζει πλέον με τον μοναδικό ηγέτη στο πρωτάθλημα, καθώς η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ μόνιμα αγωνίζεται μαζί της για την πρώτη θέση. Στο Γιουρόπα Λιγκ τα πράγματα πάνε καλά για την Σέλτικ. Η ομάδα έπαιξε ισοπαλία με την Ρεν (1:1), καθώς κέρδισε την Κλουζ (2:0), μετά έχασε από την Λίβινγκστον (2:0) και νίκησε την Ρος Κάουντι στο πρωτάθλημα (6:0).

Λάτσιο

Η ρωμαϊκή Λάτσιο δεν ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να βρίσκεται στο βαθμολογικό πίνακα στην ζώνη ευρωπαϊκού ανταγωνισμού. Ο Ciro Immobile, που κατέχει την πρώτη γραμμή των σκόρερ της Σέριε A, σημείωσε εξαιρετική φόρμα. Στους τελευταίους αγώνες οι «αετοί» έχασαν μόνο από την Ίντερ Μιλάνου (1:0), έπειτα νίκησαν τη Τζένοα (4:0) και τη Ρεν (2:1), μετά έπαιξαν ισοπαλία με την Μπολόνια (2:2) και την Αταλάντα (3:3).

Πρόβλεψη

Ο αγώνας με την Αταλάντα ήταν εξαιρετικά δύσκολος για τη Λάτσιο. Η ομάδα έχανε με το σκορ 0:3, έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια να ισοφαρίσει. Η άμυνα της ομάδας εξακολουθεί να μην εμπνέει εμπιστοσύνη, οπότε η πτήση στη Σκωτία θα επηρεάσει τους παίκτες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: Σέλτικ Γλασκώβης  δε θα χάσει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *