The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

04-Celtic-14.02

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 32 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σέλτικ Παρκ, Γλασκώβη

Την Πέμπτη το βράδυ, στις 14 Φεβρουαρίου, στη Γλασκώβη της Σκωτίας θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ Σέλτικ και Βαλένθια, η οποία θα διεξαχθεί στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι δύο καλές ομάδες, αλλά οι Ισπανοί ξεχωρίζουν. Αν και ας κοιτάξουμε πιο προσεκτικά, επειδή δεν είναι όλα τόσο απλά εδώ…

Η Σέλτικ πήρε μπρος

Αυτή τη στιγμή η Σέλτικ εντυπωσιάζει με το παιχνίδι της, επειδή η ομάδα κατόρθωσε να κερδίσει έξι νίκες στη σειρά τον τελευταίο μήνα. Και αυτό παρά το γεγονός ότι κάθε μία από αυτές τις νίκες ήταν “ξηρή”, ενώ οι ίδιοι οι “Κέλτες” σημείωναν σταθερά 2 γκολ ή περισσότερα (το συνολικό σκορ για 6 αγώνες ήταν 16:0). Αλλά όλα αυτά είναι στο πρωτάθλημα της Σκωτίας. Στο Γιουρόπα Λιγκ η ενδεκάδα του Brendan Rogers ήταν λιγότερο σίγουρη στη φάση των ομίλων, έχοντας κερδίσει μόνο 9 βαθμούς: από τρεις νίκες και ήττες. Αλλά σε κάθε περίπτωση τότε οι Σκωτσέζοι είχαν μια εντελώς διαφορετική κατάσταση και αγωνιστική φόρμα, τώρα όλα πάνε καλυτέρεψαν και “ηρέμισαν”.

Η κόπωση συσσωρεύεται

Αυτή τη στιγμή η Βαλένθια παρουσιάζει καλά αποτελέσματα, αλλά όχι εξαιρετικά. Ναι, η ενδεκάδα του Marcelinho μπορεί να μη χάνει συνεχόμενα (όπως για παράδειγμα πρόσφατα τέσσερις αγώνες στη σειρά), αλλά την ίδια στιγμή το πρόγραμμα της ομάδας είναι πολύ δύσκολο. Ακριβώς λόγω της αφθονίας των σημαντικών αγώνων οι “νυχτερίδες” άρχισαν να πέφτουν, κάτι που φαίνεται καθαρά από τους στόχους που χάνουν. Θα πείτε ότι αυτή τη σεζόν οι Βαλένθιοι συνεχώς χάνουν, αλλά όχι τόσο όσο τώρα: 5 γκολ σε 3 αγώνες. Και εκτός έδρας η ίδια η ομάδα δεν σκοράρει πάντα, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τους αντιπάλους της…

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η κόπωση της ομάδας συσσωρεύεται. Την ίδια στιγμή η Σέλτικ απλά «χαίρεται» στο γήπεδο ποδοσφαίρου, επιδεικνύοντας εκπληκτικά αποτελέσματα. Και εντός έδρας οι Κέλτες παίζουν πιο ελεύθερα, οπότε είναι πιο λογικό να ποντάρετε σ’ αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Σέλτικ ή ισοπαλία με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *