The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέλτικ Γλασκόβης (Σκωτία) εναντίον Λιλ (Γαλλία): πρόβλεψη για τον αγώνα

Селтик-Лилль-10.12b

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 6η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σκωτία. Γλασκώβη. Στάδιο Σέλτικ Παρκ

Η πρωταθλήτρια της Σκωτίας, Σέλτικ, θα φιλοξενήσει τη Γαλλική Λιλ στην έκτη αγωνιστική του Europa League.

Σέλτικ Γλασκόβης

Στην ηπειρωτική αρένα η Σέλτικ δεν αισθάνεται πολύ σίγουρη. Τώρα είναι τέταρτη στον όμιλο του Europa League με έναν βαθμό και διαφορά τερμάτων 7:17. Οι Κέλτες σημείωσαν μια μάλλον απροσδόκητη ισοπαλία 2:2 με τη Λιλ, καθώς και συντριπτικές ήττες από την Μίλαν (1:3, 2:4) και τη Σπάρτη (1:4, 1:4).

Λιλ

Η Λιλ έχει ήδη εξασφαλίσει πρόκριση στους 32. Σε πέντε αγώνες εναντίον της Σπάρτης (4:1, 2:1), της Σέλτικ (2:2) και της Μίλαν (3:0, 0:0), η ομάδα κέρδισε 11 βαθμούς, συμπληρωμένους από τη διάφορα τερμάτων 12:5. Έτσι, βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου Η.

Πρόβλεψη

Πριν από μερικά χρόνια, τα ταξίδια στη Γλασκόβη ήταν μια δύσκολη δοκιμασία για οποιονδήποτε αντίπαλο. Αλλά τώρα η Σέλτικ έχει πέσει σημαντικά, ενώ το επίπεδο της Λιλ έχει αυξηθεί. Η πρόβλεψή μου είναι: οι φιλοξενούμενοι εδώ τουλάχιστον δεν θα χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λιλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *