The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέλμπουρν ΦΚ εναντίον Νταντάλκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шелбурн-Дандолк-24.06

Πρωτάθλημα Ιρλανδίας

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Τόλκα Παρκ

Στις 24 Ιουνίου οι Σέλμπουρν ΦΚ και Νταντάλκ θα δώσουν τον αγώνα τους στο πλαίσιο του Ιρλανδικού Πρωταθλήματος, το προγνωστικό για τον αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Η Σέλμπουρν ΦΚ δεν διεκδικεί τίποτα

Οι «κόκκινοι» είναι από τους συλλόγους της χώρας με μεγαλύτερο αριθμό τίτλων, αν και η τελευταία φορά που αναδείχθηκαν πρωταθλητές ήταν το 2006. Δεν υπάρχουν πιθανότητες για τον τίτλο ούτε αυτή τη σεζόν, καθώς η διαφορά από τον πρωτοπόρο είναι 18 βαθμοί και η ομάδα είναι μόλις έβδομη στις δέκα. Η Σέλμπουρν έχασε τις δύο τελευταίες συναντήσεις, και στις δύο περιπτώσεις ήταν ντέρμπι, πρώτα με τη Σάμροκ Ρόβερς 0:2 και μετά με τη Μποέμιανς 0:1. Να σημειωθεί ότι φέτος η ομάδα επέστρεψε στην ελίτ μετά από μια σεζόν απουσίας. Χτυπάει το μάτι η αδύναμη επίθεση της Σέλμπουρν, με μόλις 17 γκολ σε 19 αγώνες.

Η Νταντάλκ πλησιάζει τον αρχηγό

Η Νταντάλκ μπορεί να αποδοθεί με ασφάλεια στον αριθμό των ιρλανδικών γιγάντων, καθώς ο σύλλογος αγωνίζεται τακτικά για υψηλές θέσεις και παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πλέον η ομάδα είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, έχοντας μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο στους πέντε βαθμούς, ενώ υπάρχει και ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο, κατάφεραν να νικήσουν εντός έδρας την κορυφαία Σάμροκ Ρόβερς – ​​1:0, αυτή η νίκη ήταν η πέμπτη στη σειρά. Όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα, η ομάδα σημείωσε εξαιρετική κίνηση και σκοπεύει να παλέψει για τον τίτλο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν παίξει δύο φορές μεταξύ τους αυτή τη σεζόν, με τη Νταντάλκ να ισοφαρίζει 1-1 εκτός έδρας και να κερδίζει 2-1 εντός έδρας.

Πρόβλεψη                                                                                         

Αν αναλύσουμε τις αποδόσεις των στοιχημάτων, δεν υπάρχει φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, η Νταντάλκ είναι σίγουρα στην καλύτερη κατάσταση, αλλά η Σέλμπουρν παίζει εντός έδρας, αυτός ο παράγοντας είναι επίσης σημαντικός. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι με αντεπιθέσεις, όπου το πλεονέκτημα θα πρέπει να είναι στην πλευρά των φιλοξενούμενων. Η επιλογή του στοιχήματος στη νίκη της Νταντάλκ με μηδενικό χάντικαπ φαίνεται αξιόπιστη (απόδοση 1,79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *