The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάρπσμποργκ εναντίον Μόλντε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сарпсборг08-Мольде-26.05_cr

Πρωτάθλημα Νορβηγίας

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, 9:00 μ.μ.

Σάρπσμποργκ Stadion

Τον Μάιο, ως συνήθως, λιγοστεύουν τα κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα της χώρας (όπως, μάλιστα, τα ευρωπαϊκά κύπελλα). Και, αν θέλετε να συνεχίσετε να στοιχηματίζετε, τότε πρέπει να μεταβείτε σε δευτερεύοντα τουρνουά. Αυτό περιλαμβάνει την Eliteserien, την κορυφαία κατηγορία της Νορβηγίας. Η Σάρπσμποργκ και η Μόλντε θα παίξουν εκεί την Πέμπτη το απόγευμα. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά – ποιος θα κερδίσει τον γείτονά τους στο βαθμολογικό πίνακα; Το κοινό του ιστότοπου μας έχει πρόσβαση στην πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ αυτών των συλλόγων στις 26 Μαΐου 2022.

Η Σάρπσμποργκ μπορεί να έχει μία από τις πιο δυνατές σεζόν στη σύντομη ιστορία της

Η ομάδα ιδρύθηκε μόλις πριν από 14 χρόνια, το 2008. Ξεκίνησαν από ημιερασιτεχνικό επίπεδο, αλλά το 2011 κατάφεραν ήδη να κάνουν το ντεμπούτο στην ανώτατη κατηγορία. Ακολούθησε όμως άμεσος υποβιβασμός, αλλά ένα χρόνο αργότερα η ομάδα ανέβηκε ξανά στην Eliteserien, και ήδη εδραιώθηκε εκεί. Η χρονιά αιχμής ήταν το 2017: χάλκινο και πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Μετά όμως, δεν κατέστη δυνατό να ανέβει ψηλότερα από την 8η θέση (όπως έγινε στην τελευταία κλήρωση). Σε αυτό το πλαίσιο, η τρέχουσα αρχή φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Έχοντας χάσει στην αρχή από την Βίκινγκ, στη συνέχεια κατάφεραν να σκοράρουν 10 βαθμούς σε 4 γύρους. Και μόνο η Λίλεστρομ σημείωσε εντός έδρας 1-0. Φαίνεται ότι ήταν χτύπημα, ακολούθησε το 1-2 εντός έδρας με τον Αλεσούντ, γείτονα στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Μόλντε τα τελευταία χρόνια συμμετέχει και πάλι στον αγώνα για τον τίτλο

Η «MFK» το 2019 κατάφερε να γίνει πρωταθλήτρια Νορβηγίας για 4η φορά στην ιστορία. Αλλά τόσο πριν όσο και μετά κάποιος κατάφερνε πάντα να ξεπεράσει την φιλόδοξη ομάδα. Έτσι το 2021 η Μπόντο/Γκλιμτ σημείωσε 5 βαθμούς περισσότερους. Τώρα ο κάτοχος του τίτλου έπεσε την άνοιξη, έχοντας ξοδέψει πολλή ενέργεια στα πλέι οφ της Conference League. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το τρόπαιο έχει γίνει πιο προσιτό για την Μόλντε. Πρώτον, υπάρχουν άλλοι ανταγωνιστές που μπόρεσαν να ξεκινήσουν γρήγορα, η Λίλεστρεμ και ειδικά η Βίκινγκ. Και, το πιο σημαντικό, οι ίδιοι οι παίκτες του Erling Mo δεν παίζουν άσχημα, αλλά και πάλι απέχουν πολύ από το τέλειο. Μετά από 2 νίκες στο ξεκίνημα, η ομάδα κατάφερε να σημειώσει μόνο 1 βαθμό σε 3 γύρους. Και μόνο στα μέσα Μαΐου κατάφεραν να ανεβάσουν ξανά ρυθμούς: 3-0 με την Odd, 2-0 με την Ålesund, 2-1 με την Kristiansund.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μόλντε έχει 3 νίκες στα 4 τελευταία ματς με μοναδική εκτός έδρας ήττα 0-1 την περασμένη σεζόν. Οι ομάδες έχουν ήδη συναντηθεί σε αυτή την κλήρωση, στο πλαίσιο του κυπέλλου τον Μάρτιο, τότε και στη συνέχεια η Σάρπσμποργκ έχασε ξανά 2:4.

Πρόβλεψη

Οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν πλέον δυναμική και δείχνουν πιο σίγουροι. Ας ασφαλιστούμε όμως με «μηδενικό» χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι:  νίκη της Μόλντε με χάντικαπ 0 και απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *