The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάο Πάολο – Κρουζέιρο: πρόβλεψη για τον αγώνα

010-SãoPaulo-Cruzeiro-02.06

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Κυριακή, 2 Ιονίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο έβδομος γύρος της Σέριε Α Βραζιλίας θα μας δώσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων με τίτλο, οι οποίοι ξεκίνησαν εντελώς διαφορετικά αυτή τη σεζόν.

Σάο Πάολο

Έντεκα πόντοι, στατιστικά 6: 3 μπάλες και η τέταρτη γραμμή των βαθμολογιών – μια πρόσφατη ήττα 0:1 από Κορίνθιανς δεν έπληξε με κανέναν τρόπο τη θέση της Σάο Πάολο στο πρωτάθλημα. Αφού πριν από αυτό οι «τρίχρωμοι» σημείωσαν νίκες 2:1 πάνω από Γκοϊάς  και 1:0 πάνω στη Φορταλέζα, ισοπαλίες 0:0 με Μπαϊα και 1:1 με Φαλμένγο.

Κρουζέιρο

Ταυτόχρονα η Κρουζέιρο με έξι βαθμούς και διαφορά τερμάτων 7:13 είναι μόνο δέκατη έκτη και είναι επικίνδυνα κοντά στη ζώνη υποβιβασμού. Αν στην αρχή του πρωταθλήματος οι Σταυροφόροι σημείωσαν νίκες 1:0 πάνω από τη Σεάρα και 2:1 πάνω από Γκοϊάς, μετά ακολούθησαν οδυνηρά φιάσκο 1:3 από Ιντερνασιονάλ, 1: 4 από Φλουμινένσε  και 1:2 από Σαπεκοένσε.

Πρόβλεψη

Δεδομένης της κατάταξης των ομάδων οι εταιρείες στοιχημάτων αναμένουν νίκη από τους οικοδεσπότες, οι οποίοι παίζουν πιο σταθερά. Καθώς και ο παράγοντας της έδρας θα πρέπει να βοηθήσει τη τρίχρωμη τουλάχιστον να μην χάσει από αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σάο Πάολο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *