The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάντος (Βραζιλία) εναντίον Ντεπορτίβο Τασίρα (Βενεζουέλα): πρόβλεψη για τον αγώνα

Сантос-ДепортивоТачира-07.07

Κύπελλο Νότιας Αμερικής – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022, 3:30 π.μ.

Estádio Urbano Caldeira

Ο επόμενος αγώνας των 16 του Copa Sudamericana μεταξύ της Σάντος και της Ντεπορτίβο Τασίρα είναι προγραμματισμένος για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Σάντος

Την προηγούμενη σεζόν της Serie A της Βραζιλίας, η Σάντος έπαιξε χειρότερα από το αναμενόμενο, γι’ αυτό το λόγο και έπαιξε μόνο στο δεύτερο πιο σημαντικό ηπειρωτικό τουρνουά στη Νότια Αμερική. Εκεί οι «ιχθύες» κέρδισαν τους Universidad Católica Quito, Union La Calera και Banfield. Τώρα ο σύλλογος από το Σάο Πάολο απέχει πολύ από την καλύτερη του κατάσταση. Μία νίκη στις τελευταίες δέκα συναντήσεις είναι πολύ μέτριο αποτέλεσμα.

Ντεπορτίβο Τασίρα

Η Ντεπορτίβο Τατσίρα αγωνίζεται δυναμικά στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας, όπου μετά το ελάχιστο 1-0 επί της Μινερός ντε Γκουαγιάνα, κατέχει την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Να σημειώσω ότι στα πλέι οφ του Copa Sudamericana οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν λόγω της τρίτης θέσης στην τετράδα του Copa Libertadores με τους Palmeiras, Emelek και Independiente Petroleros.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, η Σάντος μοιάζει τεράστιο φαβορί στο ζευγάρι, αλλά στην τρέχουσα κατάστασή της μπορεί να κάνει και λάθος. Είμαι σίγουρος ότι η Ντεπορτίβο Τασίρα έχει ακόμα καλές πιθανότητες να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ντεπορτίβο Τασίρα με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,71.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *