The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάμροκ Ρόβερς εναντίον Μποέμιανς: πρόβλεψη για τον αγώνα

ШемрокРоверс-Богемиан-24.06

Πρωτάθλημα Ιρλανδίας

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Ταλάγκτ

Το καλοκαίρι συνήθως έχει λίγο ποδόσφαιρο και το Παγκόσμιο Κύπελλο αναβλήθηκε για το τέλος της χρονιάς κιόλας. Το Ιρλανδικό Πρωτάθλημα είναι μια από τις λίγες ενεργές αγορές όπου οι λάτρεις του στοιχήματος μπορούν να κερδίσουν χρήματα. Προσφέρουμε μια πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ Σάμροκ Ρόβερς και Μποέμιανς, που θα παίξουν μεταξύ τους στις 24 Ιουνίου.

Η ομάδα κατέβασε ρυθμούς

Η Σάμροκ Ρόβερς ξεκίνησε δυναμικά αυτή τη σεζόν και έχει απομακρυνθεί από τους ανταγωνιστές, στα πρόσφατα παιχνίδια σημειώθηκε ωστόσο ύφεση, όπως αποδεικνύεται από δύο ήττες σε τρεις αγώνες. Ο σύλλογος διατηρεί το προβάδισμα στο ιρλανδικό πρωτάθλημα, αλλά η δεύτερη Ντάνταλκ είναι 5 βαθμούς πίσω, ο διώκτης έχει ακόμα ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο, η Σάμροκ Ρόβερς έχασε εκτός έδρας από τον αναφερόμενο ανταγωνιστή με σκορ 0:1. Οι πιθανότητες για τον τίτλο παραμένουν υψηλές, είναι απαραίτητο να συνεχίσου το νικηφόρο σερί.

Η Μποέμιανς δεν εντυπωσιάζει

Οι «Τσιγγάνοι» δεν είναι εντυπωσιακοί τη φετινή σεζόν, καταλαμβάνοντας μόλις την έκτη θέση. Η διαφορά από την πρώτη τριάδα είναι 8 βαθμοί με ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο η Μποέμιανς σημείωσε μια δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Σέλμπουρν με σκορ 1:0. Η ομάδα πέρασε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο στη μειοψηφία στην προαναφερθείσα συνάντηση, αλλά κατάφερε να διατηρήσει το νικητήριο σκορ. Στο ντέρμπι που έρχεται πρέπει οπωσδήποτε να παίξει για να κερδίσει.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν πλούσια ιστορία σε αντιπαραθέσεις, μόνο αυτή τη σεζόν συναντήθηκαν δύο φορές, και στις δύο περιπτώσεις η νίκη πήγε στους παίκτες της Σάμροκ Ρόβερς – ​​3:1 και 1:0.

Πρόβλεψη

Περιμένουμε ντέρμπι, οπότε οι παίκτες θα έχουν ιδιαίτερο κίνητρο και ο παράγοντας της έδρας τους δεν έχει μεγάλη σημασία. Οι φορείς στοιχημάτων έχουν ως φαβορί τη Σάμροκ Ρόβερς, κάτι που είναι απολύτως λογικό, δεδομένης της ηγετικής θέσης του συλλόγου στο πρωτάθλημα. Η μάχη σίγουρα θα είναι επίμονη, εδώ φαίνεται ελκυστικό το στοίχημα στην καθαρή νίκη της Σάμροκ Ρόβερς με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *