The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε 04 – Μπορούσια Ντόρτμουντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα 10/04/2016

Шальке04–БоруссияДортмунд-10.04

Ανακοίνωση και πρόβλεψη για τον αγώνα Σάλκε 04 – Μπορούσια Ντόρτμουντ την Κυριακή, 10 Απριλίου 2016, Gelsenkirchen, «Veltins-Arena», 16:30 (UTC/GMT +2), 1η γερμανική Μπουντεσλίγκα, 29η γερμανική.

Αποδόσεις στο Paris Match: Νίκη της Σάλκε – 4.45, ισοπαλία – 3.90, η νίκη της Μπορούσια – 1.75

Schalke 04

Η μεγάλη ήττα στο Ingolstadt ήταν κεραυνός εν αιθρία για την Schalke. Μετά το Βαυαρικό 3:0 έπρεπε να πάει στην έβδομη θέση, που δεν εγγυάται τη συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Από την άλλη πλευρά η όλη προσπάθεια είναι μπροστά, επειδή το χάσμα του συλλόγου, που καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, είναι μόνο 1 πόντος.

Αυτή τη σεζόν οι “Βασιλικοί μπλε” παραμένουν να είναι πιο αδιάλλακτοι στο πρωτάθλημα (5 ισοπαλίες σε 28 γύρους). Καταφέρνουν να κρατιούνται αρκετά υψηλά λόγω των επιτυχημένων παραστάσεων εντός έδρας: 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια εξακολουθεί να ισχυρίζεται τη νίκη στο Europa League, όπου την Πέμπτη είχε την ευκαιρία να υποδεχτεί τη Λίβερπουλ με επικεφαλή τον Jurgen Klopp. Το δικό τους αποτύπωμα τα παιχνίδια στη διεθνή σκηνή, και ακόμα μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων, θα έχουν την πλησιέστερη Κυριακή.

Ωστόσο, στα στάδια της πλέι-οφ του Ευρωπαϊκού Κύπελλου νωρίτερα οι “ανθρακωρύχοι” έπαιζαν επιτυχές, που δεν τους εμπόδισε να νικήσουν τους αγώνες εντός έδρας, ανεξάρτητα από τον χαρακτήρα τους. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ένα άλλο ματς εκτός έδρας, κάτι που πρέπει να τονιστεί, αφού και οι τρεις ήττες των «Πρώσων» στην Bundesliga ήταν εκτός έδρας.

Πρόβλεψη: Σάλκε 04 – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Βέρντερ έδειξε ότι ακόμη και στο “Signal Iduna Park” στη Μπορούσια μπορούν να δημιουργούν εμπόδια οι εκπρόσωποι του δεύτερου μισού της βαθμολογίας. Η Σάλκε νιώθει καλά εντός έδρας, αλλά δείχνει την ποιότητα του παιχνιδιού στο επίπεδο του μεσαίου παίκτη, μπορεί και ομάδας που παλεύει για την επιβίωση.

Δημοφιλές στοίχημα: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν: ναι


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *