The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Χόφενχαϊμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Schalke-Hoffenheim-17.02

Μπουντεσλίγκα

 «VELTINS-Arena», Gelsenkirchen

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το βράδυ του Σαββάτου στη Μπουντεσλίγκα θα πραγματοποιηθεί αγώνας μεταξύ της Σάλκε και της Χόφενχαϊμ, συναντιούνται δύο διεκδικητές για τη θέση στο Champions League. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι παίζουν με διάφορους βαθμούς επιτυχίας το 2018, ωστόσο, όπως και οι «αγρότες», που μετά την πώληση του Wagner δεν είναι τόσο επικίνδυνοι.

Προς το παρόν έκτοι

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Σάλκε σημείωσε δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Ισοπαλία συνέβη στον αγώνα ενάντια στην Αννόβερ, ήττες από τη Βέρντερ Βρέμης και την Μπάγερν, νίκες επί Στουτγάρδης και Βόλφσμπουργκ. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα οι «βασιλικοί μπλε» βρίσκονται στην έκτη θέση με 34 βαθμούς στο ενεργητικό. Στην έδρα της η Σάλκε έπαιξε 11 παιχνίδια στη σεζόν, όπου σημείωσε πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 18:13.

Όγδοοι

Η Χόφενχαϊμ στην τρέχουσα σεζόν εκδηλώνεται ως ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, από 31 βαθμούς στο πρωτάθλημα 21 κερδήθηκαν στην έδρα και μόνο 10 εκτός. Συνολικά εκτός έδρας η Χόφε έχει δύο νίκες και πέντε ήττες σε 11 παιχνίδια, η διαφορά τερμάτων είναι 16:22, τραβάει την προσοχή το γεγονός ότι η Χόφε χάνει πολλά, δύο γκολ ανά αγώνα είναι πάρα πολλά για την ομάδα, η οποία αγωνίζεται για τη θέση στο Champions League.

Πρόβλεψη

Η Σάλκε είναι σε καλή κατάσταση, οι «βασιλικοί μπλε» στον τελευταίο γύρο έδωσαν μάχη στην Μπάγερν, κατάφεραν να σκοράρουν γκολ στη νυν πρωταθλήτρια. Η Χόφενχαϊμ για τη Σάλκε είναι ανταγωνιστής, στα παιχνίδια με τον οποίο δεν είναι επιθυμητό να χάνει βαθμούς, ειδικά στην έδρα της. Σ’ αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους γηπεδούχους φαίνεται ιδανικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Σάλκε με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *