The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Στουτγκάρδη: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Шальке-Штутгарт-30.10b

Γερμανική Μπουντεσλίγκα

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Γκελζενκίρχεν. Στάδιο Veltins Arena

Ο εναρκτήριος αγώνας του έκτου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα πραγματοποιηθεί στο Γκελζενκίρχεν, όπου η τοπική Σάλκε θα αντιμετωπίσει τη Στουτγκάρδη, η οποία επέστρεψε στην ελίτ.

Σάλκε

Δέκατη έβδομη θέση, μόνο ένα βαθμό και καταθλιπτική διαφορά τερμάτων 2:19 – ένας εφιάλτης 2020 για τη Σάλκε και δεν λέει να τελειώσει. Στην τρέχουσα εκστρατεία οι «βασιλικοί μπλε» φαίνονταν αξιοπρεπείς μόνο εναντίον της Ούνιον (1:1). Στις άλλες περιπτώσεις σημειώθηκαν συντριβές 0:8 από την Μπάγερν Μονάχου, 1:3 από τη Βέρντερ Βρέμης, 0:4 από την ΡΜ Λειψίας και 0:3 από την Ντόρτμουντ.

Στουτγκάρδη

Οι δείκτες της Στουτγκάρδης είναι πολύ πιο σταθεροί: πέμπτη θέση, οκτώ πόντοι και διαφορά τερμάτων 10:6. Στην αρχή του πρωταθλήματος οι Σουαβιανοί ήταν πιο αδύναμοι από την Φράιμπουργκ (2:3). Αλλά μετά από αυτό, βελτιώθηκαν σημαντικά, έχοντας καταφέρει να παίξουν ισοπαλία 1:1 με την Λεβερκούζεν και 1:1 με την Κολωνία, καθώς επίσης νίκησε την Μάιντς 4:1 και την Χέρτα Βερολίνου 2:0.

Πρόβλεψη

Αυτήν τη στιγμή η Στουτγκάρδη μοιάζει με τον κύριο υποψήφιο θριάμβου σε αυτήν την αναμέτρηση. Ωστόσο, περιμένω επίσης επιθετικό και επικίνδυνο ποδόσφαιρο από τη Σάλκε, καθώς δεν έχει πουθενά να υποχωρήσει. Έτσι θα σημειωθούν αρκετά γκολ, τουλάχιστον τρία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *