The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Schalke-BorussiaDortmund-15.04

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φέλτινς Αρένα

Στο πλαίσιο του ντέρμπι του Ρουρ στον 30ο γύρο της Μπουντεσλίγκα η Σάλκε στην έδρα της θα φιλοξενεί το Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 16/4/2018 στις 4:30 ώρα Ελλάδας.

Σάλκε

Η Σάλκε είναι ο βασικός υποψήφιος για τη δεύτερη θέση στη Μπουντεσλίγκα. Την τρέχουσα σεζόν η ομάδα του Tadecko κέρδισε το μεγαλύτερο μέρος όλων των αγώνων μετά την Μπάγερν. Στους τελευταίους αγώνες οι «βασιλικοί μπλε» νίκησαν την Βίλσμπουργκ (0:1), τη Φράιμπουργκ (2:0) και έχασε από την Αμβούργο (3:2).

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Κάτω από την ηγεσία του Peter Steger η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έχανε για πολύ καιρό μέχρι να νικηθεί από την Μπάγερν (6:0). Μεγάλος αριθμός τραυματιών παικτών δεν δίνει την ευκαιρία στις «σφίγγες» να παίξουν με όλη τη δύναμη. Στους τελευταίους αγώνες η Μπορούσια νίκησε την Ανόβερο (1-0), έχασε από την Μπάγερν και νίκησε τη Στουτγκάρδη (3-0).

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια παίζει καλά στην επίθεση. Η αναχώρηση του Obama αντισταθμίστηκε από την άφιξη του Batshuaya, έτσι μπορούμε να περιμένουμε ότι η πιο παραγωγική ομάδα μετά την Μπάγερν θα είναι σε θέση να σκοράρει στο Feltins Arena. Δεδομένης της κατάστασης του ντέρμπι, η Σάλκε θα μπορέσει να αγωνιστεί ευπρεπώς και να απαντήσει τουλάχιστον με ένα στόχο, κάτι που συνέβη σε τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες προσωπικές συναντήσει μεταξύ των ομάδων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: και οι δύο  ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *