The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Μπάγερν Μονάχου

schalke-bayernmunich-09-09

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, 9:30 μ.μ.

Φέλτινς Αρένα

Αποδόσεις της Paris Match: νίκη της Σάλκε – 10.0, ισοπαλία – 5.80, νίκη της Μπάγερν – 1.28.

Η Σάλκε ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Γερμανίας με την ήττα εκτός έδρας. Η απόδοση του στοιχήματος για νίκη της Μπάγερν είναι 1,28.

Σάλκε

Στον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα οι «ανθρακωρύχοι» έπαιξαν εναντίον της τοπικής Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ίσο και η μοίρα του αποφασίστηκε μόνο από ένα γκολ, το οποίο έχουν σκοράρει οι γηπεδούχοι στο 13ο λεπτό. Πριν από τον αγώνα με την Μπάγερν η Σάλκε είχε δύο τραυματίες: τον αμυντικό Κόκε και επιθετικό Σούπο-Μότιν. Πριν από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιοδείας η ομάδα ενισχύθηκε με το μέσο της εθνικής Ουκρανίας τον Yevhen Konoplyanka. Ίσως για τη νέα του ομάδα θα κάνει το ντεμπούτο του στον επόμενο αγώνα κιόλας.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν κατάφερε να παίξει τρεις επίσημους αγώνες στη νέα σεζόν και τους κέρδισε όλους στεγνά. Η απόδοση στο στοιχήματα στο γεγονός ότι η Μπάγερν θα κερδίσει και τη Σάλκε και παράλληλα δεν θα χάσει γκολ στην εστία της είναι 2,25.

Η ενδεκάδα του Carlo Ancelotti στον εναρκτήριο γύρο δεν έχει προσέξει εντός έδρας τη Βέρντερ Βρέμης. Η ομάδα του Ιταλού τεχνικού σε όλες τις απόψεις νίκησε τον αντίπαλό της. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 2:0 υπέρ της Μπάγερν, και στο δεύτερο η Μπάγερν σκόραρε ακόμα τέσσερα αναπάντητα γκολ. Οι “κόκκινοι” με νέο προπονητή φαίνονταν όχι χειρότερα από ό, τι όταν ήταν με το Josep Guardiola, ο οποίος πήγε να κατακτήσει τον Foggy Albion.

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς, ποιος εκτός από την Μπορούσια Ντόρτμουντ μπορεί να ανταγωνιστεί με την Μπάγερν Μονάχου. Υπέρ της Σάλκε μιλάει μόνο ότι οι “Royal Blue” παίζουν εντός έδρας, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη ποιος είναι ο αντίπαλός τους, οι πιθανότητες νίκης είναι μικρές. Πιστεύουμε ότι η Μπάγερν θα κερδίσει σε αυτό το παιχνίδι, και επίσης, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια στο γράφημα των παθητικών γκολ του Manuel Neuer θα γράφει “μηδέν”.

Δημοφιλές στοίχημα: η Μπάγερν θα κερδίσει και δε θα χάσει: ναι.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *