The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Μάιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шальке-Майнц-05.03b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φέλτινς Αρένα

Ο 24ος γύρος της Μπουντεσλίγκα ξεκινά την Παρασκευή, με την αναμέτρηση των αουτσάιντερ Σάλκε και Μάιντς, η πρόβλεψη για αυτήν τη μάχη είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.

Οι «βασιλικοί μπλε» δεν θα σωθούν πια

Η Σάλκε έχει μια καταστροφική σεζόν και έχει απολύσει κιόλας τον τρίτο προπονητή της. Δεν υπάρχουν αλλαγές, ο σύλλογος είναι ο τελευταίος στην κατάταξη, 9 βαθμούς πίσω από τη ζώνη σωτηρίας. Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για κάτι σερί, οι «βασιλικοί μπλε» έχουν μόνο μία νίκη σε 23 συναντήσεις. Στον τελευταίο αγώνα η Σάλκε ηττήθηκε από τη Στουτγκάρδη με σκορ 1:5. Και πριν από αυτό έχασε συντριπτικά στο ντέρμπι του Ρουρ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ 0:4. Το ιατρείο του συλλόγου παραμένει γεμάτο, δέκα παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών. Λίγοι πιστεύουν ότι η Σάλκε θα σωθεί, την επόμενη σεζόν ο σύλλογος θα περάσει στην χαμηλότερη κατηγορία. Η ομάδα για αυτό το παιχνίδι προετοιμάστηκε από προπονητές φυσικής αγωγής, κάτι που δεν είναι καθόλου θετικό.

Η Μάιντς βρήκε το παιχνίδι της

Στην Μπουντεσλίγκα η Μάιντς είναι η προτελευταία, αλλά η ομάδα μπόρεσε να βρει το παιχνίδι της. Ναι, στο τελευταίο παιχνίδι υπήρξε ήττα από την Άουγκσμπουργκ 0:1. Πριν από αυτό η ομάδα είχε ένα σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα, έχοντας κερδίσει 7 βαθμούς σ’ αυτό το κομμάτι, κατάφερε να νικήσει τόσο δυνατές ομάδες όπως η Γλάντμπαχ και η Ούνιον Βερολίνου. Η διαφορά πίσω από την επιθυμητή 15η θέση είναι μόνο ένα βαθμό, οπότε υπάρχει κάθε ευκαιρία να διατηρήσει την θέση στην ελίτ.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι ομάδες έπαιξαν αποτελεσματική ισοπαλία 2:2. Η Σάλκε κατάφερε να ξεφύγει από την ήττα χάρη στο δικό αυτογκόλ στο 82ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Αν αναλύσετε τα αποτελέσματα των πρόσφατων αγώνων και την κατάσταση στα κλαμπ, η Μάιντς φαίνεται ξεκάθαρο φαβορί. Είναι απίθανο οι «βασιλικοί μπλε» να είναι προετοιμασμένοι με τον καλύτερο τρόπο για αυτόν τον αγώνα. Δεδομένου ότι οι αποδόσεις για τους φιλοξενούμενους είναι χαμηλές, μπορείτε να ποντάρετε με ασφάλεια στη νίκη της Μάιντς με μηδενικό χάντικαπ (με απόδοση 1,6).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *