The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Γιούνιον Βερολίνου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Шальке-УнионБерлин-29.11b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φέλτινς Αρένα

Στις 29 Νοεμβρίου, ως μέλος της γερμανικής Μπουντεσλίγκα, ο Σάλκε θα αναλάβει την πρώτη θέση στο γήπεδο Γιούνιον Βερολίνου. Διαβάστε την πρόβλεψη για αυτήν τη μάχη στην ιστοσελίδα μας.

Η Σάλκε στοχεύει στο Champions League

Ομάδα σαν τη Σάλκε πρέπει να παίζει σε ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά απέτυχε να φτάσει στην επιθυμητή ζώνη την περασμένη σεζόν. Εδώ υπάρχει και κάτι θετικό, γιατί τώρα η ομάδα μπορεί να προετοιμάζεται χαλαρά για κάθε παιχνίδι, ενώ οι αντίπαλοι παίζουν σε διάφορα μέτωπα. Οι παίκτες της Γκελζενκίρχεν μοιράζονται την τέταρτη θέση, ο στόχος τους είναι ευκατανόητος, η Σάλκε σημαδεύει το Champions League, και γι’ αυτό πρέπει να μπει στην πρώτη τετράδα. Τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκε η σταθερότητα στο παιχνίδι τους, η ομάδα έχει να χάσει εδώ και 4 ματς στη σειρά. Ο σύλλογος έχει μικρά προβλήματα προσωπικού, οι παίκτες είχαν τραύματα που θα μπορούσαν να γίνουν αιτία να λείψουν στον επερχόμενο αγώνα.

Νεοφερμένος δοκιμάσει γεύση της νίκης

Η Γιούνιον Βερολίνου με μεγάλη δυσκολία μπήκε στην ελίτ του γερμανικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα δυσκολεύτηκε να συνηθίσει τη Μπουντεσλίγκα και βρισκόταν στο κατώτατο μέρος της κατάταξης. Τώρα ο σύλλογος έχει βελτιωθεί σημαντικά, σειρά από τρεις νίκες έθεσε τη μητροπολιτική ομάδα στην 11η θέση. Ο στόχος για τον αρχάριο είναι στάνταρ, απλώς να διατηρήσει τη θέση της, δεν έχει νόημα για κάτι περισσότερο. Η Γιούνιον Βερολίνου έχει ήδη καταφέρει να δείξει τα δόντια της, η ομάδα νίκησε την Ντόρτμουντ αυτή τη σεζόν, και τον ηγέτη, Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, στον τελευταίο γύρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν σε επίσημες συναντήσεις μόνο μια φορά στην ιστορία το 2001. Αν και ο αγώνας ήταν σημαντικός, ο τελικός του Γερμανικού Κυπέλλου, τότε η Σάλκε πήρε το τρόπαιο, κερδίζοντας 2:0.

Πρόβλεψη

Οι γηπεδούχοι εδώ είναι φυσικά φαβορί, αλλά είναι αρκετά επικίνδυνα να ποντάρει κανείς στη Σάλκε, επειδή ο αντίπαλος είναι επίσης σε κίνηση. Δεδομένου ότι οι ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, περιμένουμε να δούμε έναν ενδιαφέρον αγώνα με μεγάλο αριθμό γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2.5 με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *