The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόσενμποργκ εναντίον  Μόλντε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Русенборг-Мольде-24.05

Πρωτάθλημα Νορβηγίας

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λέρκενταλ

Ονομαστές ομάδες Ρόσενμποργκ και Μόλντε θα αποτελέσουν το κεντρικό ζεύγος του πέμπτου γύρου του νορβηγικού πρωταθλήματος.

Ρόσενμποργκ

Στην τρέχουσα εκστρατεία η Ρόσενμποργκ κατάφερε να παίξει τέσσερις αγώνες. Εντός έδρας νίκησε πανεύκολα την Viking (5:0) και την Brann (3:2), αλλά εκτός έδρας σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Valerenga και 2:2 με την Bude-Glimt. Ως αποτέλεσμα, η ενδιάμεση ηγεσία στην κατάταξη με οκτώ βαθμούς στο περιουσιακό στοιχείο και διαφορά γκολ 11:5.

Μόλντε

Η απόδοση της ασημένιας πρωταθλήτριας της χώρας Μόλντε είναι επίσης πολύ καλή. Μετά τα παιχνίδια με τους Kristiansund (2:0), Tromsø (3:3) και Brann (4:0), η ομάδα κατέχει προσωρινά τη δεύτερη θέση, έχοντας κερδίσει επτά βαθμούς, συμπληρωμένους από τη διαφορά τερμάτων 9:3.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες ενεργούν με απότομο επιθετικό τρόπο, ξεχνώντας συχνά την αξιοπιστία στο τέρμα τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: θα υπάρξουν πολλά αποτελεσματικά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *