The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Φέγενορντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Рома-Фейеноорд-25.05_cr

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ – Τελικός

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Air Albania Stadium

Την Τετάρτη θα ολοκληρωθεί η σεζόν στη Κόνφερενς Λιγκ, η πρώτη κλήρωση αυτής της διοργάνωσης. Το επίπεδο αυτού του πρωταθλήματος δείχνει ότι ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στην αλβανική πρωτεύουσα τη Τίρανα. Θα παίξουν Ρόμα και Φέγενορντ. Θα μπορέσει ο Ζοσέ Μουρίνιο να είναι ο πρώτος που θα πάρει το 3ο διεθνές τρόπαιο; Οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας έκαναν πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 25 Μαΐου 2022.

Η Ρόμα απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, αλλά μπορεί τουλάχιστον εν μέρει να αποκατασταθεί

Οι «τζαλορόσι» ονειρεύονται την επιστροφή στο Champions League. Και για να το πετύχουν αυτό στηρίζονται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον Πορτογάλο τεχνικό. Πρώτον, εμπιστεύτηκαν τον Paulo Fonseca, ο οποίος αγοράστηκε από την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ενώ την περασμένη άνοιξη ανακοινώθηκε η την επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στην Ιταλία. Ήταν, όπως πίστευαν στην πρωτεύουσα, να αγωνιστεί με τη Ρόμα για το «Scudetto», αλλά στην ουσία εδώ οι «λύκοι» παρέμειναν στην ίδια θέση, σημείωναν 1 βαθμό παραπάνω και ανέβηκαν μία θέση μόνο. Και μόνο στο Κόνφερενς Λιγκ κατάφεραν να αποδείξουν τον εαυτό τους. Ναι, υπήρχαν προβλήματα με τη Φίτεσε, και με την Bude-Glimt και με τη Λέστερ, αλλά, το πιο σημαντικό, καταφέρανε να μπουν στον τελικό. Υπάρχει μια ευκαιρία να λαμπρύνουν τη γενικά αποτυχημένη σεζόν 2021/2022, καταλαμβάνοντας το τρόπαιο στο τέλος.

Η Φέγενορντ είχε συνολικά μια καλή σεζόν

Το «Pride of the South» έβγαλε άλλο ένα «χάλκινο» για τον εαυτό του στην Eredivisie. Επιπλέον, ήταν πολύ σοβαρά πίσω από την PSV, για να μην αναφέρουμε την Άγιαξ, η οποία έγινε για άλλη μια φορά πρωταθλήτρια της χώρας. Όμως, πρώτον, οι παίκτες του Arno Slot μπόρεσαν να ανεβάσουν ρυθμούς ούτως ή άλλως, σε σύγκριση με το προηγούμενο πρωτάθλημα, όταν στο τέλος σημείωσαν μόνο την 5η θέση. Και, το πιο σημαντικό, ο Gus Teal (που απέτυχε στη Σπαρτάκ Μόσχας άνθισε, επιστρέφοντας στην πατρίδα του και σκοράρει πολλά) και η παρέα κατάφεραν να έχουν καλή εμφάνιση στη Κόνφερενς Λιγκ. Εκεί, ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας έχασε μόνο μία φορά, στην καλοκαιρινή πρόκριση, από την Έλφσμποργκ μετά το 5-0. Έχοντας περάσει με σιγουριά τον γύρο των ομίλων, ο σύλλογος από το Ρότερνταμ πέρασε σταθερά από όλα τα πλέι οφ: σκόραρε 8 γκολ σε 2 αγώνες με την Παρτιζάν, και στη συνέχεια με τη Σπάρτη Πράγας και με την Ολίμπικ έφερε ισοπαλία και νίκη.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Φεβρουάριο του 2015 οι Ιταλοί και οι Ολλανδοί έπαιζαν ήδη μεταξύ τους. Τότε υπήρξε μια δύσκολη επιτυχία για τη Ρόμα: 1-1 εντός έδρας και 2-1 υπέρ της Ρόμα στο Ρότερνταμ.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα όπως κι να ‘χει είναι πιο λαμπρή ομάδα, επίσης έχει έναν έμπειρο τεχνικό που ξέρει πώς να κερδίζει αγώνες. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στους Ιταλούς, αλλά θα ασφαλιστούμε με χάντικαπ 0 (απόδοση 1,74).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *