The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-Torino-20.12

Κύπελλο Ιταλίας

Στάδιο Ολίμπικο, Ρώμη

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τετάρτη στους 16 του Κυπέλλου Ιταλίας η Ρόμα και η Τορίνο θα παίζουν μεταξύ τους στο ρωμαϊκό Στάδιο Ολίμπικο. Σε αυτό το ζευγάρι η Ρόμα είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, η ομάδα του Di Francesco είναι σε άριστη αγωνιστική φόρμα, ξέρει πώς να επιτύχει τους καθορισμένους στόχους. Όσο για τη Τορίνο, υπάρχει η αίσθηση ότι με το Μιχάιλοβιτς αυτή η ομάδα δε θα δει πολύ προκοπή, η σύνθεση είναι καλή, αλλά για πολλές σεζόν οι «ταύροι» μόνο μιλάνε για τον αγώνα στην Ευρώπη, στην πραγματικότητα παραμένοντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο TOP-4

Η Ρόμα με τον καινούριο προπονητή δεν είναι τόσο γοητευτική όσο με το Spalletti, αλλά ταυτόχρονα οι «λύκοι» σκοράρουν τακτικά βαθμούς, βρίσκονται στην τέταρτη θέση στην κατάταξη, δεν έχασαν ακόμη ευκαιρία για τον τίτλο. Στα εντός έδρας παιχνίδια οι Ρωμαίοι έχουν επτά νίκες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 15:7, στο ενεργητικό υπάρχουν 21 βαθμοί.

Εκτός έδρας είναι καλύτερα από εντός

Ως συν για τη Τορίνο πρέπει να ειπωθεί ότι αυτή η ομάδα παίζει καλά εκτός έδρας, ακόμα καλύτερα από ό, τι στην έδρα της, αν και σε προηγούμενες σεζόν οι “ταύροι” θεωρούταν πολύ εντός έδρας παιχνιδιού ομάδα. Στη Σέριε A’ η ομάδα του Μιχάιλοβιτς εκτός έδρας έχει + 3 = 4-2, η διαφορά τερμάτων είναι 11:14. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος της Ιταλίας η Τορίνο στην έδρα της φιλοξένησε τη Νάπολι, τίποτα δεν μπόρεσε να κάνει με την επίθεση αυτής της ομάδας.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα είναι σε καλή φόρμα, η ομάδα θέτει τους μέγιστους στόχους, συμπεριλαμβανομένης της κατάκτησης του Ιταλικού Κυπέλλου, δηλ. το κίνητρο για την επικείμενη συνάντηση στην πρωτευουσιάνικη ομάδα θα είναι σε υψηλό επίπεδο. Η Τορίνο δείχνει μερικές φορές καλό επίπεδο ποδοσφαίρου, αλλά το τελευταίο Σαββατοκύριακο η Νάπολι απέδειξε ότι για το κορυφαίο επίπεδο οι “ταύροι” θέλουν ακόμα πολύ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Ρόμα με απόδοση 1,51.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *