The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-Torino-09.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Olimpico, Ρώμη

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της επερχόμενης Παρασκευής θα είναι ο αγώνας του 28ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μεταξύ Ρόμα και Τορίνο. Το ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης είναι οι Ρωμαϊκοί «λύκοι» που πριν από μία εβδομάδα είχαν εξαιρετική μάχη ενάντια στη Νάπολι, ενώ οι «ταύροι» δεν έπαιξαν τον αγώνα με την Κρότονε λόγω αναβολής του αγώνα λόγω θανάτου του ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα.

Τρίτοι

Μετά τη νίκη επί της Νάπολι η Ρόμα ανέβηκε στην τρίτη θέση στην κατάταξη, τώρα στο ενεργητικό των «τζαλορόσι» υπάρχουν 53 βαθμοί, που είναι μία μονάδα περισσότερο από τη τέταρτη Λάτσιο, δύο μονάδες από την Ίντερ. Ο επερχόμενος αγώνας γίνεται την Παρασκευή λόγω του γεγονότος ότι η Ρόμα σε 4 ημέρες, το επόμενο μεσοβδόμαδο, θα φιλοξενεί στην έδρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο πλαίσιο των δεύτερων αγώνων των 16 του Champions League.

Ένατοι

Η Τορίνο έχει νέο προπονητή, τον Mazzarri, αλλά το αποτέλεσμα δεν φάνηκε ακόμα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια οι «ταύροι» έχασαν δύο φορές, πρώτα στην έδρα τους από την Γιουβέντους 0:1, και μετά εκτός έδρας από τη Βερόνα 1:2. Στο βαθμολογικό πίνακα της Σέριε Α’  Ιταλίας η Τορίνο βρίσκεται στην ένατη θέση, έχει 36 βαθμούς στο ενεργητικό της, δηλαδή 8 λιγότερο από την έβδομη Μίλαν. Εκτός έδρα οι Τορίνιοι κερδίζουν πολύ σπάνια, έχουν σημειώσει μόνο τρεις νίκες σε 13 παιχνίδια, η διαφορά τερμάτων είναι 16:20.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα παλεύει για την τελική θέση στο TOP-4, ενώ χάνει σε δευτερεύοντες δείκτες από τον ανταγωνιστή της τη Λάτσιο. Κατά συνέπεια, στα παιχνίδια εντός έδρας οι «λύκοι» θα προσπαθήσουν να κερδίσουν με σιγουριά. Η Τορίνο φαίνεται αδύναμη στους εκτός έδρας αγώνες, χάνει πολλά γκολ στην εστία της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Ρόμα πάνω από 1,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *