The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-Real Madrid-27.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 5 ημέρα αγωνιστικής από 6

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018, 10:00μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολίμπικο, Ρώμη

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες της πέμπτης ημέρας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στη Ρώμη, όπου η Ρόμα θα παίξει με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ολίμπικο. Και οι δύο ομάδες βγήκαν μετά το διάλλειμα για παιχνίδια των εθνικών σε κακή κατάσταση, έχασαν τους αγώνες στα εθνικά τους πρωταθλήματα. Την ίδια στιγμή οι εταιρείες στοιχημάτων στην επερχόμενη συνάντηση είναι στο πλευρό των φιλοξενουμένων, οι «παντογνώστες» πιστεύουν ότι ο ισπανικός μεγιστάνας θα φέρει τρεις βαθμούς από την ιταλική πρωτεύουσα.

Μετά από το διάλλειμα

Πριν από το διάλλειμα στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων η Ρόμα έχει κερδίσει δύο μεγάλες νίκες. Πρώτα, οι Ρωμαίοι ήταν πιο ισχυροί από τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2:1, και έπειτα, νίκησαν στη Σέριε Α’ τη Σαμπντόρια 4:1. Προφανώς, η φόρμα της ομάδας του Di Francesco ήταν εξαιρετική, αλλά στον τελευταίο γύρο οι «λύκοι» στο εκτός έδρας αγώνα έχασαν από την Ουντινέζε με σκορ 0:1. Ίσως η αλλαγή του τεχνικού είχε τις συνέπειές της, αλλά αυτό το αποτέλεσμα δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτό για μια ομάδα που θέλει να μπει στο TOP-4 στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Έχασε από την Έιμπαρ

Η Ρεάλ το βράδυ του Σαββατοκύριακου έσπασε τα μούτρα της κυριολεκτικά, η ομάδα της Μαδρίτης με σκορ 0:3 έχασε από την Έιμπαρ. Την ίδια στιγμή οι «μαρέγκες» έδειξαν εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο ποδοσφαίρου, αν και πριν από το διάλλειμα οι «βασιλιάδες» με σκορ 5:0 εκτός έδρας νίκησαν τη Βικτόρια, 4:2 – την Θέλτα Βίγκο. Όσον αφορά την κατάταξη του τουρνουά η Ρεάλ στο επόμενο παιχνίδι θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την ισοπαλία, η οποία θα διατηρήσει την πρώτη θέση στον όμιλο για την ομάδα από Μαδρίτη. Αλλά στην τελευταία αγωνιστική ημέρα η Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της να φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ.

Πρόβλεψη

Τόσο η Ρόμα όσο και η Ρεάλ έχουν άριστες γραμμές επίθεσης που σίγουρα θα αποδειχθούν στο επόμενο παιχνίδι. Η Ρόμα στο Ολυμπιακό στάδιο θα προσπαθήσει να δώσει μάχη στην ισχυρότερη ομάδα του πλανήτη, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ηθικό δικαίωμα να μείνει χωρίς σκοραρισμένο γκολ στον δεύτερο συνεχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *