The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Νάπολι: προγνωστικά για στοίχημα

Рома-Наполи-24.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A, θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ της Ρόμα και της Νάπολι, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Οι Ρωμαίοι οφείλουν στους οπαδούς τους

Η διοίκηση της Ρόμα εξέπληξε πολλούς ορίζοντας τον Πορτογάλο Ζοζέ Μουρίνιο στη θέση του προπονητή. Υπό την ηγεσία του «ειδικού», η ομάδα ξεκίνησε καλά, αλλά πλέον υπάρχει πτώση. Στο πρωτάθλημα έχασαν 3 αγώνες από τα πέντε, το τελευταίο παιχνίδι έγινε εκτός έδρας με τη Γιουβέντους, εδώ οι «λύκοι» έχασαν με σκορ 0:1. Οι Ρωμαίοι είναι τέταρτοι στη βαθμολογία, 9 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Η Ρόμα απέτυχε στον αγώνα της Conference League αυτή την εβδομάδα, σημειώνοντας 1:6 εκτός έδρας κόντρα στην Bodø/Glimt, δεύτερη στην τετράδα της μέχρι στιγμής. Μετά την αποτυχία στη Νορβηγία, οι παίκτες δεν είχαν την πιο ευχάριστη συνομιλία με τους οπαδούς, επομένως χρειάζεται να αποκατασταθούν για παλαιότερες αποτυχίες. Οι Smalling και Spinazzola σίγουρα δεν θα παίξουν στον επερχόμενο αγώνα, υπό ερώτηση είναι η συμμετοχή του Ζανιόλο.

Οι Ναπολιτάνοι είναι ασταμάτητοι στην εγχώρια αρένα

Η Νάπολι είχε τέλειο ξεκίνημα στη Serie A, 8 αγώνες και οκτώ νίκες. Ωστόσο, τώρα ο σύλλογος παραμένει δεύτερος, καθώς η Μίλαν κατέλαβε την πρώτη θέση, έχοντας παίξει τον αγώνα της στον ένατο γύρο, αλλά η νίκη στη Ρώμη θα επιτρέψει στους Ναπολιτάνους να επιστρέψουν ξανά στην κορυφή. Οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι έπαιξαν και αυτή την εβδομάδα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου σε μια δύσκολη μάχη κατάφεραν να νικήσουν τη Λέγκια – 3:0 εντός έδρας. Πλέον οι Ναπολιτάνοι μοιράζονται τη δεύτερη γραμμή με τη Λέστερ στον όμιλο. Πριν από αυτή τη σημαντική αναμέτρηση οι Ναπολιτάνοι έχουν επίσης τρεις απώλειες προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν οι Ναπολιτάνοι κέρδισαν και τις δύο συναντήσεις, 4-0 εντός και 2-0 εκτός έδρας, τότε οι σύλλογοι έπαιξαν υπό την καθοδήγηση άλλων τεχνικών.

Πρόβλεψη

Όπως πολλοί έχουν συνηθίσει, οι φορείς στοιχημάτων αποφάσισαν να μην ρισκάρουν, προσφέροντας στους αντιπάλους τους ίδιες πιθανότητες επιτυχίας. Η συνάντηση είναι πραγματικά απρόβλεπτη, δύο δυνατές ομάδες θα βγουν στο γήπεδο. Ενδιαφέρουσα θα είναι και η τακτική μονομαχία μεταξύ Μουρίνιο και Σπαλέτι. Αναμένουμε ζωντανό ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις και προτείνουμε να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή των γκολ (απόδοση 1,59).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *