The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 24 Οκτωβρίου 2019

Roma-BorussiaM'gladbach-24.10

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ι – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο (Ρώμη)

Στις 24 Οκτωβρίου, στις 7:55 μμ., θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 3ου γύρου της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, μεταξύ των ομάδων Ρόμα  (Ιταλία) και Γλάντμπαχ (Γερμανία). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο (Ρώμη).

Ρόμα

Η Ρόμα ξεκίνησαν καλά στο Γιουρόπα Λιγκ στη νέα σεζόν, νικώντας την Μπασακσεχίρ 4-0 εντός έδρας. Αλλά στον επόμενο γύρο οι παίκτες έχασαν βαθμούς στη μονομαχία με την Αυστριακή Βόλφσμπεργκερ, παίζοντας ισοπαλία 1:1. Οι Ιταλοί πρώτοι άνοιξαν το σκορ στον αγώνα, στο 27ο λεπτό ο Spinazzola, αλλά ο αντίπαλος ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο, ως αποτέλεσμα, το ισοπαλικό σκορ κράτησε μέχρι το τελικό σφύριγμα. Η Ρόμα κατέχει την πρώτη θέση στο κουαρτέτο της, 4 βαθμούς στο ενεργητικό και με διαφορά τερμάτων 5:1. Στο τελευταίο παιχνίδι της Σέριε Α οι «λύκοι» έπαιξαν ισοπαλία με την Σαμπντόρια 0-0, έχοντας χάσει σημαντικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα ξανά.

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ

Η Γλάντμπαχ είναι πολύ αδύναμη σε αυτά τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, στον αγώνα-ντεμπούτο οι παίκτες έχασαν χωρίς καμία ευκαιρία από τη Βόλφσμπεργκερ 0-4. Ο αγώνας του δεύτερου γύρου για τα «πουλάρια» επίσης δεν ήταν ο καλύτερος, οι παίκτες στα τελευταία λεπτά του αγώνα άρπαξαν ισοπαλία από την Μπασαχσεχίρ 1:1, ο Χέρμαν σκόραρε το σωτήριο γκολ στην παράταση. Η Γλάντμπαχ βρίσκεται στην 3η θέση στον όμιλο Ι, έχοντας σημειώσει 1 βαθμό, με διαφορά τερμάτων 1:5. Εάν η ομάδα δεν αρχίσει να δίνει το καλύτερο δυνατό, κινδυνεύει στο τέλος να παραμείνει χωρίς Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ο τελευταίος αγώνας της Bundesliga ήταν επίσης ανεπιτυχής για τα «πουλάρια», η ομάδα έχασε ελάχιστα εκτός έδρας με σκορ 0-1 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες ελπίδες για το Γιουρόπα Λιγκ, καθώς μπορούν να κερδίσουν αυτό το τουρνουά, το θέμα είναι να μην κάνουν λάθη στα προκριματικά. Η Ρόμα, που θα παίξει στην έδρα της, έχει περισσότερες ευκαιρίες νίκης σε αυτόν τον αγώνα, καθώς οι Ρωμαίοι έρχονται στο παιχνίδι σε πιο ευνοϊκή θέση, η νίκη μπορεί να βοηθήσει τους «λύκους» να αποκόψουν τον ανταγωνιστή στον αγώνα για τα πλέι-οφ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρόμα.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *