The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-Milan-25.02

Σέριε Α’ Ιταλίας

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή το βράδυ στην Ιταλία θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση μεταξύ Ρόμα και Μίλαν. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των Ρωμαίων, αλλά αξίζει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι τα μεσοβδόμαδα οι «λύκοι» έπαιξαν ένα δύσκολο ματς στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σαχτάρ στην έδρα του αντίπαλου, ο οποίος πήρε από τους  «τζαλορόσι» πολλές δυνάμεις. Η Μίλαν επίσης δεν καθόταν χωρίς δουλειά, έπαιξε εντός έδρας αγώνα ενάντια στη Λουντογκόρετς, αλλά η ένταση αυτών των δύο αγώνων είναι δύσκολο να συγκριθεί.

Τρίτοι

Μετά από 25 γύρους στη Σέριε Α’ Ιταλίας η Ρόμα κατάφερε να σκοράρει στο ενεργητικό της 50 βαθμούς, η ομάδα του Di Francesco βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, χάνοντας από τη δεύτερη Γιουβέντους 15 βαθμούς. Αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι με το νέο προπονητή η Ρόμα από την ομάδα του «ύψους» μεταμορφώθηκε στην ομάδα του «πάτους», ειδικά αυτό αφορά τους αγώνες ενάντια σε ισχυρούς αντιπάλους.

Μαχητής για την Ευρώπη

Είναι εκπληκτικό, αλλά ο Τζενάρο Γκατούζο κατάφερε να αποκαταστήσει την τάξη στη Μίλαν. Στα 11 τελευταία παιχνίδια οι «κόκκινο-μαύροι» δεν έχασαν ποτέ, ενώ στα τέσσερα τελευταία μόνο κέρδιζαν, χωρίς να χάσου γκολ στην εστία τους. Αγώνας ενάντια στη Λουντογκόρετς, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, δεν έχει πάρει από τη Μίλαν πολλές δυνάμεις, ο Γκατούζο έβγαλε κιόλας μισοβασική σύνθεση σ’ αυτό ματς.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα θα προσπαθήσει να κερδίσει την ερχόμενη Κυριακή, αλλά η Μίλαν είναι σε καλή κατάσταση, η ομάδα από την πρωτεύουσα της παγκόσμιας μόδας παίζει τέλεια στην άμυνα, που φαίνεται καθαρά στα τελευταία στατιστικά στοιχεία αυτής της ομάδας. Η ίδια η Ρόμα ξέρει επίσης καλά να αμύνεται, χάνει λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο σύνολο κάτω φαίνεται καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 3,0 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *