The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 27 Οκτωβρίου 2019

Roma-Milan-27.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Στο πλαίσιο του ένατου γύρου της ιταλικής Serie A η Ρόμα θα συναντηθούν με τη Μίλαν. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 10.27.2019 στις 19:00 ώρα Μόσχας στο Stadio Olimpico.

Ρόμα

Η Ρόμα, μετά τον ερχομό του Πάουλο Φόνσεκα έχασε μόνο ένα αγώνα στο πρωτάθλημα. Οι «λύκοι» παίζουν καλά και καταλαμβάνουν την έκτη θέση στο πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει 13 βαθμούς σε οκτώ γύρους. Σε πρόσφατους αγώνες η Ρόμα έχασε μόνο από την Αταλάντη (0:2), έπαιξε ισοπαλία με την Κάλιαρι (1:1) και τη Σαμπντόρια (0:0).

Μίλαν

Η Μίλαν, μετά την παραίτηση του         Τζενάρο Γκατούζο και την άφιξη του Μάρκο Τζανπάολο, έπεσε εντελώς στην 12η θέση στην κατάταξη. Η ομάδα παίζει πολύ άσχημα και κέρδισε μόνο τρία από τα οκτώ παιχνίδια. Οι «ροσονέρι» έχουν ήδη χάσει άβουλα από την Ίντερ και θα χάσουν τα ευρωπαϊκά κύπελλα λόγω του οικονομικού fair play. Στους τελευταίους αγώνες η Μίλαν νίκησε τη Τζένοα (1:2) και έπαιξε ισοπαλία με την Λέτσε (2:2), ενώ πριν έχασε από την Ίντερ (0:2), τη Τουρίνο (2:1) και τη Φιορεντίνα (1:3).

Πρόβλεψη

Η Μίλαν ήδη με καινούριο προπονητή προσπαθεί να βγει από το λάκκο στο οποίο η ομάδα έπεσε λόγω της ανίκανης ηγεσίας. Ο Πιόλι θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αλληλοσυνεργασία μεταξύ των παικτών, αλλά προς το παρόν, μάταια να περιμένουμε αποτελέσματα από αυτούς. Η Ρόμα φαινόταν καλά και πριν, έπρεπε να κερδίσει βαθμούς στην επικείμενη μονομαχία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρόμα με χάντικαπ 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *