The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Μίλαν: προγνωστικά για στοίχημα

Рома-Милан-31.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Στην κεντρική μάχη της 11ης αγωνιστικής της Serie A θα παίξουν Ρόμα και Μίλαν, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των δυνατών αντιπάλων είναι έτοιμη στην ιστοσελίδα μας.

Οι Ρωμαίοι κρατιούνται στο τοπ-4

Η Ρόμα έχει φιλόδοξους στόχους τη φετινή σεζόν, αν και βασικός στόχος είναι να μπει στο Champions League. Οι «λύκοι» είναι μέχρι στιγμής τέταρτοι στη Serie A, και δεν γίνεται λόγος να αγωνιστούν για τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο γύρο οι Ρωμαίοι κέρδισαν μια εκτός έδρας νίκη επί της Κάλιαρι με σκορ 2:1. Η ομάδα παίζει επίσης στο Πρωτάθλημα Εθνών, όπου μέχρι στιγμής καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στην τετράδα της. Υπό τον Μουρίνιο, η Ρόμα δείχνει ανταγωνιστική, αλλά όχι πάντα σταθερή, η επερχόμενη μάχη θα είναι άλλη μια δοκιμασία. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να παίξουν σε αυτόν τον αγώνα.

Η Μίλαν είναι δυνατή στην εγχώρια αρένα

Οι Ερυθρόμαυροι ξεκίνησαν άριστα τη φετινή σεζόν στη Serie A, 9 νίκες και μία ισοπαλία, κάτι που τους επιτρέπει να μοιράζονται την ηγεσία με τη Νάπολι, η διαφορά από τους κοντινότερους διώκτες τους είναι 7 βαθμοί. Όμως στο Champions League η ομάδα σημείωσε τρεις ήττες σε τρία παιχνίδια, αν και έπαιξε καλά, κάπου δεν είχε αρκετή τύχη. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος έπαιξε στην έδρα της Τορίνο – 1:0, το μοναδικό γκολ είναι στο λογαριασμό του Ζιρού. Η Μίλαν έχει πολλές απώλειες προσωπικού, επτά παίκτες ταυτόχρονα δεν θα βγουν στο γήπεδο λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν πλούσια ιστορία αναμετρήσεων, όπου έπαιξαν με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Την περασμένη σεζόν οι ομάδες έπαιξαν δύο διασκεδαστικούς αγώνες, η συνάντηση στο Μιλάνο έληξε σε ισόπαλο αγώνα με σκορ 3:3, ενώ στη Ρώμη οι Μιλανέζοι κατάφεραν να κερδίσουν 2:1.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει μια δύσκολη μονομαχία στην οποία το παιχνίδι θα πάει σίγουρα για τρία αποτελέσματα. Οι φορείς στοιχημάτων έχουν τη Ρόμα ένα μικρό φαβορί, αν και ο παράγοντας της έδρας τους είναι πολύ αδύναμο επιχείρημα υπέρ των «λύκων». Οι πιθανότητες επιτυχίας των ομάδων είναι περίπου ίσες, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε όχι απολύτως λογικές αποδόσεις, ποντάροντας στη νίκη της Μίλαν, δεν πρέπει να χάσει με αυτή τη μορφή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μϊλαν με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *