The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Λέτσε: προγνωστικά για στοίχημα

Рома-Лечче-20.01

Κύπελλο Ιταλίας – Γύρος των 16

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Η Ιταλία συχνά εντυπωσιάζει με την έλλειψη διοργάνωσης. Εκδηλώθηκε και με τον τρόπο που διεξάγεται εδώ ο γύρος των 16 κυπέλλου χώρας. Όλα θα γίνουν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης και τρέχουσας εβδομάδας, και οι τελευταίες, μόλις την Πέμπτη, θα παίξουν Ρόμα και Λέτσε. Είναι ξεκάθαρο ότι οι πρωτευουσιάνοι τζιαλορόσι είναι πιο δυνατοί, αλλά θα το αποδείξουν στο Stadio Olimpico;

Η Ρόμα δεν είναι καθόλου εκεί που την περίμεναν

Οι «λύκοι» την άνοιξη ανακοίνωσαν την επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στην Ιταλία. Πριν από αρκετά χρόνια, ο «Special», ως αρκετά νέος ακόμα προπονητής, πήρε το «τρεμπλ» με την Ίντερ και πολλές φορές μίλησε θερμά για τη Serie A και την κατάσταση στην «μπότα» συνολικά. Τώρα ήρθε να αποδείξει ότι δεν ήταν «χτυπημένος πιλότος», σε μια ομάδα που δεν μπορούσε να τερματίσει στην πρώτη 4άδα για πολύ καιρό, αλλά θεωρούσε σαφώς τον εαυτό του άξια μιας τέτοιας θέσης. Όμως το πρώτο εξάμηνο στη Ρώμη δεν μπορεί να αποδοθεί στο ενεργητικό τους Πορτογάλου. Η ομάδα του είναι ασταθής, υπάρχουν αρκετές ήττες υψηλού προφίλ. Το 2022 ξεκίνησε με ήττες από τη Μίλαν 1-3 και τη Γιουβέντους με 3-4, με σχόλια από τον Χοσέ όχι μόνο προς τους διαιτητές, αλλά και προς τους υφισταμένους του. Όμως η Κάλιαρι κερδήθηκε και ο Μουρίνιο είπε ότι οι παίκτες αντέδρασαν σωστά στα λόγια του.

Η Λέτσε βλέπει ότι προτεραιότητά της δεν είναι σαφώς το Κύπελλο

Οι «λύκοι» πέρασαν τη σεζόν 2019/2020 στη Serie A. Επέστρεψαν αμέσως στη 2η κατηγορία, αλλά προφανώς δεν το δέχτηκαν αυτό. Το τελευταίο πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένο σε μια προσπάθεια επιστροφής στην ελίτ, αλλά αποδείχθηκε ανεπιτυχές: μόλις 4η θέση και περαιτέρω υποβιβασμός στα πλέι οφ. Τώρα ο στόχος είχε τεθεί ξεκάθαρα για τον νέο τεχνικό, Marco Baroni, να ανέβει απευθείας στο Calcio, και για αυτό πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον στη 2η θέση. Έχοντας σκοντάψει στην αρχή, στη συνέχεια η ομάδα δεν έχασε στη Serie B για 15 συνεχόμενους αγώνες και γενικά φαινόταν σοβαρός υποψήφιος για ένα από τα «εισιτήρια», ακόμη και για την ηγεσία. Αλλά έχασε μια πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση με άμεσο ανταγωνιστή, την Πίζα, τον Δεκέμβριο, και τώρα είναι πιο σημαντικό να καταφέρουν να ξεφύγουν από το βαθμολογικό πίνακα από μισή ντουζίνα λίγο-πολύ ίσους υποψηφίους. Ακόμα και μετά τη νίκη επί της Πορντενόνε, οι «λύκοι» είναι οι τελευταίοι, αλλά έχουν ένα ματς στο χέρι. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να βγάλουν νοκ άουτ τόσο την Πάρμα όσο και τη Σπέτσια στο κύπελλο.

Προηγούμενοι αγώνες

Τη σεζόν 2019/2020, όταν η Λέτσε ήταν στη Serie A, δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει στα παιχνίδια με τη Ρόμα: 0-1 εντός έδρας, 0-4 στην πρωτεύουσα.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα πρέπει να λύσει τα πάντα γρήγορα. Ποντάρουμε στη νίκη της στο 1ο ημίχρονο και στον αγώνα (απόδοση 1,8).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *