The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Рома-Лацио-15.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 15 Μαΐου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Η ποδοσφαιρική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, απομένουν μόνο μερικοί γύροι πριν από το τέλος των κορυφαίων πρωταθλημάτων, και οι πρωταθλήτριες έχουν ήδη καθοριστεί σε πολλά από αυτά. Στις 15 Μαΐου, στη Serie A, μας περιμένει το ντέρμπι της Ρώμης Ρόμα εναντίον Λάτσιο.

Οι λύκοι είναι κοντά σε μεγάλη αποτυχία

Καθόλου τέτοιο αποτέλεσμα περίμεναν από τη Ρόμα αυτή τη σεζόν, η ομάδα είναι μόνο έβδομη στο πρωτάθλημα, που αντιστοιχεί στο League of Conferences. Πιο ψηλά οι «λύκοι» δεν θα ανεβούν, αλλά η ομάδα μπορεί να πέσει, επειδή η διαφορά από την Σασουόλο είναι μόνο δύο βαθμοί. Φυσικά, από τη Ρόμα περίμεναν να αγωνιστεί για το τοπ-4, ο σύλλογος πόνταρε στο Europa League, όπου σταμάτησε στο ημιτελικό στάδιο, χάνοντας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Fonseca έχασαν από την Ίντερ με σκορ 1:3. Εάν θυμηθούμε τους προπονητές, ο Ζοζέ Μουρίνιο θα ηγηθεί των «λύκων» την επόμενη σεζόν. Στη Ρόμα δεν θα παίξουν σε αυτό το ντέρμπι επτά παίκτες.

Η Λάτσιο δεν εκτέλεσε το κύριο έργο

Η Λάτσιο προς το παρόν επίσης δεν εκπληρώνει το κύριο καθήκον της σεζόν, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στο πρωτάθλημα. Το κενό από το τοπ-4 είναι 6 πόντοι, αλλά υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά. Η Λάτσιο με μεγάλη δυσκολία στον τελευταίο γύρο νίκησε την Πάρμα εντός έδρας – 1:0, το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Immobile σε 90 + 5 λεπτά. Λόγω τραυματισμού μόνο ο Μίλινκοβιτς-Σάβιτς θα χάσει αυτόν τον αγώνα, αλλά αυτός ο παίκτης είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα.

Προσωπικές συναντήσεις

Φυσικά, οι ρωμαϊκοί σύλλογοι έχουν μακρά ιστορία αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η βαθιά ανάλυση. Στον πρώτο γύρο η Λάτσιο νίκησε συντριπτικά τους γείτονές της με σκορ 3:0, ο κύριος ήρωας της συνάντησης ήταν ο Λούις Αλμπέρτο, στο για λογαριασμό του ένα διπλό.

Πρόβλεψη

Στην επερχόμενη μάχη, και οι δύο αντίπαλοι θα θέλουν να κερδίσουν, γιατί η σεζόν δεν είναι η πιο επιτυχημένη, αλλά η νίκη επί του κύριου εχθρού θα είναι ένα ευχάριστο δώρο. Οι ομάδες λατρεύουν να παίζουν στην επίθεση, οπότε θα πρέπει να περιμένετε πολλές επικίνδυνες στιγμές εδώ. Σε ένα τέτοιο μακελειό χωρίς προβλήματα πρέπει να περάσει στοίχημα στο σύνολο είναι άνω των 2,5 γκολ με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *