The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-Juventus-30.07

Διεθνές Κύπελλο πρωταθλητριών

Gillette Stadium“, Foxborough, Μασαχουσέτη

Ημερομηνία αγώνα: 30/07/2017 11:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Κυριακή το βράδυ όλους τους λάτρεις του ιταλικού ποδοσφαίρου περιμένει ένας συναρπαστικός αγώνας μεταξύ Ρόμα και Γιουβέντους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο αμερικανικό έδαφος. Σε αυτό το ζευγάρι η γραμμή πονταρίσματος, στην οποία η Γιουβέντους υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, φαίνεται αρκετά λογική, αυτή η ομάδα είναι περισσότερο καλοστημένη, με τον παλιό προπονητή, ενώ οι «λύκοι» έχουν νέο προπονητή, υπάρχει ένας αριθμός των απωλειών και κερδών.

Αρκετά καλό ποδόσφαιρο

Παρά το γεγονός ότι η Ρόμα κάνει αλλαγές κυριολεκτικά στη μέση της αγωνιστικής περιοδείας, αυτή η ομάδα παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε να κερδίσει την πολύ αξιοπρεπής Τότεναμ με σκορ 3:2, καθώς και στη κανονική διάρκεια να ολοκληρώσει τον αγώνα κατά της ΠΣΖ με ισοπαλία 1:1. Ωστόσο, στα πέναλτι υπερίσχυσαν οι Παριζιάνοι, οι οποίοι ήταν πιο ακριβείς. Για τη Ρόμα με τον καινούριο προπονητή, Di Francesco, είναι πολύ σημαντικό να παίξει άξια τον αγώνα ενάντια στη νυν πρωταθλήτρια της Ιταλίας, οπότε η ενεργοποίηση αυτής της ομάδας θα είναι η μέγιστη.

Αποκτάει τους ρυθμούς

Με τη σειρά της η Γιουβέντους στα πεδία των ΗΠΑ αποκτάει τους ρυθμούς. Αν στο πρώτο ματς στο Διεθνές Κύπελλο πρωταθλητριών η Γιουβέντους έχασε από την Μπαρτσελόνα με σκορ 1:2, στο δεύτερο αγώνα οι «ζέβρες» κατάφεραν να κερδίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 3:2. Γκολ στο αγώνα σκόραραν ο Higuain και δύο φορές ο Marchisio, το αποφασιστικό γκολ στο δίχτυο του Areola μπήκε στο 89ο λεπτό του παιχνιδιού.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους σε σύνθεση υπερβαίνει τη Ρόμα, αλλά από την άποψη των κινήτρων ένα σαφές πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των «λύκων». Ο νέος προπονητής των Ρωμαίων Di Francesco θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανεί άξια στον αγώνα με την πρωταθλήτρια της χώρας του. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Ρόμα με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *