The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Рома-Ювентус-27.09b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολίμπικο

Από τη λίστα των αγώνων στο δεύτερο γύρο της Σέριε Α, δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε ποιος αγώνας θα θεωρηθεί κεντρικός, φυσικά, είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ρόμα και Γιουβέντους.

Οι Ρωμαίοι ξεκίνησαν με ακριβό λάθος

Η δουλειά του Paulo Fonseca στη Ρόμα δεν ήταν εντυπωσιακή στην πρώτη σεζόν, η πέμπτη θέση δεν είναι το αποτέλεσμα που ονειρεύτηκαν οι θαυμαστές. Τον Πορτογάλο απόλυσαν, ίσως αυτό είναι λάθος. Η Ρόμα ξεκίνησε με την εκτός έδρας ισοπαλία 0:0 εναντίον της Βερόνα, αμέσως μετά τον αγώνα έγινε γνωστό ότι ο σύλλογος δήλωσε εσφαλμένα έναν νεαρό παίκτη, γι’ αυτό οι «λύκοι» έλαβαν τεχνική ήττα – 0:3. Ο σύλλογος σκοπεύει να καταγγείλει αυτήν την απόφαση, αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας εδώ είναι ελάχιστες. Ο στόχος για τη σεζόν για τους Ρωμαίους είναι να μπουν στην πρώτη τετράδα, αν και υπάρχουν αμφιβολίες ότι η ομάδα θα το καταφέρει.

Σίγουρη εκκίνηση της Γιούβε

Η κύρια αλλαγή στη Γιουβέντους είναι ο διορισμός ως επικεφαλής προπονητή του Andrea Pirlo, ενός μεγάλου πρώην παίκτη της Μίλαν και του συλλόγου της «Γηραιάς Κυρίας». Το ντεμπούτο του νέου προπονητή ήταν επιτυχές, σίγουρη εντός έδρας νίκη επί της Σαμπντόρια 3:0, ο νεοεισερχόμενος Kulusevski σημείωσε ένα γκολ, σκόραραν επίσης ο Bonucci και ο Ronaldo. Η ομάδα θα προσπαθήσει για άλλη μια φορά να πάρει το Champions League, ο ελάχιστος στόχος είναι να κερδίσει ξανά τη Σέριε A. Μεταξύ των αλλαγών στο προσωπικό σημειώνουμε την ανταλλαγή του Pjanic με τον Artur με επιπλέον χρέωση 12 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και το δάνειο του Alvaro Morata. Πούλησαν επίσης τον Emre Can και απελευθέρωσαν τον Ιγουαΐν ως ελεύθερο πράκτορα.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Γιούβε κέρδισε τη μάχη στη Ρώμη 2:1, η Ρόμα πήρε εκδίκηση στο Τορίνο 3:1, αλλά αυτό ήταν το παιχνίδι του τελευταίου γύρου, εκείνη την στιγμή ο σύλλογος της «Γηραιάς Κυρίας» εγγυήθηκε τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Υπήρχε επίσης ένας άλλος αγώνας στο ιταλικό κύπελλο, τότε η Γιουβέντους κέρδισε εντός έδρας 3:1

Πρόβλεψη

Όσον αφορά τη σύνθεση, η Γιουβέντους είναι σίγουρα πιο δυνατή και ως εκ τούτου θεωρείται φαβορί. Οι Ρωμαίοι δεν έδειξαν τίποτα στο πρώτο παιχνίδι και είναι απίθανο να είναι σε θέση να αντισταθούν στους πρωταθλητές, ακόμη και εντός έδρας, τολμούμε να ποντάρουμε στη σαφή νίκη των φιλοξενούμενων. Για τον Andrea Pirlo ως προπονητή αυτή είναι η πρώτη μεγάλη δοκιμασία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *