The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-Inter-2.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Ολίμπικο, Ρώμη

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 14ου γύρου της Σέριε A’ Ιταλίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ Ρόμα και Ίντερ Μιλάνου. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν βλέπουν το προφανές φαβορί, θεωρώντας ότι οι αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί κανείς αυτή τη γραμμή πονταρίσματος, στο πλάι των “λύκων” είναι ο παράγοντας της έδρας, αλλά οι “τζιαλορόσι” δείχνουν αστάθεια, η οποία επηρεάζει αρνητικά την κατάταξη. Με τη σειρά της η Ίντερ, γενικών, κρατιέται καλά, παίζοντας σε δύο μέτωπα, όχι πολύ καιρό πριν η ομάδα του Spalletti νίκησε τη Λάτσιο, αμέσως μετά το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Μπαρτσελόνα.

Μετά από το διάλλειμα

Η Ρόμα μετά από το διάλλειμα στα παιχνίδια των εθνικών πραγματοποίησε δύο αγώνες και έχασε και τους δύο. Πρώτα, οι “λύκοι” έχασαν 0:1 εκτός έδρας από την Ουντινέζε, και μετά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα με την Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα τους, χάνοντας από τις “μαρέγκες” με σκορ 0:2. Στην κατάταξη του ιταλικού πρωταθλήματος η Ρόμα βρίσκεται στην έβδομη θέση με 19 βαθμούς στο ενεργητικό.

Η Ίντερ

Μετά από το διάλλειμα στα παιχνίδια των εθνικών οι Μιλανέζιοι νίκησαν τη Φροζινόνε 3:0 στην έδρα τους, και μετά δεν άντεξαν στο Wembley στη μάχη ενάντια στη Τότεναμ 0:1. Προσβλητική ήττα, αλλά παρά ταύτα οι “μαύρο-μπλε” εξακολουθούν να έχουν καλές πιθανότητες για την τελική πρόκριση στα πλέι-οφ, επειδή οι “σπερς” στον τελικό γύρο έχουν να παίξουν το Καμπ Νόου, ενώ η Ίντερ θα φιλοξενεί στην έδρα της την PSV.

Πρόβλεψη

Η Ρομά τώρα δεν έχει την καλύτερη εμφάνιση, ενώ η Ίντερ, αν και έχασε από την Τότεναμ, έκανε μια πιο ολοκληρωμένη εντύπωση με το παιχνίδι της. Επιπλέον, εκτός έδρας η Ίντερ παίζει καλά, έχει 67% νικών εκτός έδρας, ενώ η Ρόμα έχει μόνο το 50% των νικών στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Ίντερ δε θα χάσει με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *