The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρωσία εναντίον Ουαλία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Россия-Швеция-08.10b

Φιλικός

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020, 7:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρωσία. Μόσχα. Στάδιο VEB Arena

Φιλικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ρωσίας και της Σουηδίας έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη.

Ρωσία

Πρόκριση στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και σίγουροι προκριματικοί για το Euro 2020 – η ρωσική ομάδα έχει καλή εποχή. Ωστόσο, λόγω της μη υψηλότερης βαθμολογίας της FIFA, στάλθηκε μόνο στον Όμιλο τμήμα Β του Πρωταθλήματος Εθνών. Οι «αετοί» ήταν απίθανο να στενοχωρήθηκαν με ένα τέτοιο σενάριο, καθώς επικράτησαν τη Σερβία (3:1) και την Ουγγαρία (3:2) με εντυπωσιακό στυλ.

Ουαλία

Παραδόξως, η Σουηδία έχει τα ίδια επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια. Τώρα οι Tre Krunur δοκιμάζουν το χέρι του στον Όμιλο A του Πρωταθλήματος Εθνών. Εκεί αναμενόμενα έχασαν από πολύ ισχυρότερη Γαλλία (0:1) και Πορτογαλία (0:2). Προφανώς, δεν είναι εύκολο για τη σκανδιναβική εθνική να παίζει με ίσους όρους με τους γίγαντες.

Πρόβλεψη

Όμως οι Σουηδοί είναι ικανοί να επιβάλλουν ανταγωνισμό σε έναν αντίπαλο ίσης δύναμης. Αν και πιστεύω ότι η ισοπαλία είναι το μέγιστο που μπορούν να υπολογίζουν εδώ. Παρ’ όλα αυτά, η Ρωσία τώρα φαίνεται πολύ πιο σταθερή και η υποστήριξη των κερκίδων θα προσθέσει δύναμη σε αυτήν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ρωσίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *