The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρωσία εναντίον Αργεντινή: πρόβλεψη για τον αγώνα

Russia-Argentina-11.11

Σάββατο, 11 Νοέμβριου, 3:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η εθνική Ρωσίας ποδοσφαίρου συνεχίζει την προετοιμασία για τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2018. Ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Τσερτσέσοφ θα είναι η εθνική της Αργεντινής. Οι Αργεντινοί με μεγάλα προβλήματα, αλλά κατάφεραν να προκριθούν για το Μουντιάλ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο νέο στάδιο «Luzhniki» στη Μόσχα, και σίγουρα θα συγκεντρώσει γεμάτο γήπεδο από τους οπαδούς, όπως πολλοί στη Ρωσία επιθυμούν να δουν με τα μάτια τους μια από τις ισχυρότερες ομάδες του ποδοσφαίρου στον κόσμο, καθώς και τον Μέσι.

Μετά το Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Η εθνική Ρωσίας συμμετείχε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών το περασμένο καλοκαίρι. Το τουρνουά εκείνο ήταν σημαντικό από την άποψη της εμπειρίας, αλλά είναι δύσκολο να αποκαλέσουμε τα αποτελέσματά του θετικά για την εθνική Ρωσίας. Στα τρία παιχνίδια – μόνο μία νίκη πάνω στην αδύναμη εθνική της Νέας Ζηλανδίας, δεν ήταν αρκετό για να προκριθούν στα πλέι-οφ.

Κι όμως πέρασαν

Με τη σειρά της η εθνική ομάδα της Αργεντινής είχε μεγάλα προβλήματα με την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Μέσι και συνεταίροι ήταν έξω από το Top–4 του βαθμολογικού πίνακα των προκριματικών, και μόνο κατά τους τελευταίους γύρους η κατάσταση έχει αλλάξει, και η εκτός έδρας νίκη πάνω από ένα από τους ανταγωνιστές, Ισημερινό, έφερε στους μελλοντικούς φιλοξενούμενους το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα πρέπει να σημειωθεί όμως ότι με τον Jorge Sampaoli η εθνική ομάδα της Αργεντινής έχει αλλάξει, δείχνει υψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ρωσίας έχει προβλήματα στα παιχνίδια με τις ομάδες που μπορεί να ονομαστούν top. Στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών οι «αετοί» έχασαν από την εθνική του Μεξικού και της Πορτογαλίας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι με την Αργεντινή το αποτέλεσμα θα είναι παρόμοιο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Αργεντινής με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *