The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρουχ εναντίον Μινσκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РухБрест-Минск-18.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Σάββατο, 18 Απριλίου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadyen Junatsva

Ο αρχάριος της Ανώτατης Κατηγορίας, που έχει σημειώσει προς το παρόν μόνο ένα γκολ σε τέσσερις γύρους, θα συναντηθεί με τον σύλλογο με τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Ποιος θα είναι πιο δυνατός σε αυτή την αντιπαράθεση και πόσα γκολ θα δουν οι οπαδοί;

ΡΟΥΧ

Η Ρουχ ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή νίκη εκτός έδρας επί της Ντινάμο Μινσκ (1:0). Εδώ όμως τα επιτεύγματα της ομάδας του Alexander Sednev τελειώνουν μέχρι στιγμής. Στους επόμενους τρεις γύρους σημειώθηκε ένας βαθμός και η ομάδα από το Μπρεστ δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε μία φορά: έχασε από την Ενεργέτικ και την ΜΠΑΤΕ με το ίδιο σκορ (0:1) και σημείωσε ισοπαλία με τη Σλάβια στο Μόζιρ (0:0).

Τώρα η Ρουχ με τέσσερις βαθμούς καταλαμβάνει τη 13η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ. Προφανώς, εάν η ομάδα καταφέρει να λύσει τα προβλήματα στην επίθεση, θα είναι σε θέση να κρατηθεί τουλάχιστον στο κέντρο του τουρνουά.

ΜΙΝΣΚ

Οι «πολίτες» έχουν το αντίθετο πρόβλημα – τώρα η ομάδα του Andrei Razin έχει την χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ Λιγκ. Μετά από τέσσερις γύρους έχασαν οκτώ γκολ. Στην αρχή αυτό δεν εμπόδιζε τη Μινσκ να κερδίσει σταθερά βαθμούς και μάλιστα να νικάει: στην αρχή νικήθηκε η Μπελσίνα Μπομπρουίσκ (3:1) και Ντιναμό Μινσκ (3:2).

Ωστόσο, μετά στην επίθεση τα πράγματα έπαψαν να πηγαίνουν καλά, και οι «πολίτες» συνέχιζαν να χάνουν τακτικά. Ως αποτέλεσμα, έχασαν από την Ενεργέτικ (0:2), και στον τελευταίο γύρο ηττήθηκαν συντριπτικά στην έδρα τους από την ΜΠΑΤΕ (0:3). Η Μινσκ κλείνει τις δέκα πρώτες στο βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας σημειώσει έξι βαθμούς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Νομίζω ότι η ομάδα του Μπρεστ θα είναι σε θέση να σκοράρει σε αυτόν τον αγώνα, ίσως ακόμη και μερικά γκολ. Οι «πολίτες» δεν έχουν μέχρι στιγμής προοπτικές να φτιάξουν τα πράματα στην άμυνα. Το μόνο που μπορούν να υπολογίζουν οι παίκτες του Ραζίν είναι να παίζουν πιο έντονα στο τέρμα του αντιπάλου. Τότε, ίσως, θα είναι σε θέση να σκοράρουν περισσότερα από όσα καταφέρνουν να χάσουν, όπως συνέβη ήδη στον αγώνα με την Ντινάμο Μινσκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,165.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *