The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρουμανία εναντίον Σουηδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Румыния-Швеция-15.11b

Προκριματικά EURO 2020 – Όμιλος ΣΤ – 9 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Arena Naţională

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το προκριματικό τουρνουά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2020 θα ολοκληρωθεί τις επόμενες δύο ημέρες. Σε ορισμένους ομίλους, συμπεριλαμβανομένων των ομίλων της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όλα είναι ήδη σαφή. Ωστόσο, η Ρουμανία θα μπορούσε θεωρητικά να αποκλείσει τη Σουηδία. Αλλά γι’ αυτό πρέπει να νικήσει τους Σκανδιναβούς στο Βουκουρέστι, εάν είναι πραγματοποιήσιμο κάτι τέτοιο; Οι ειδικοί μας έχουν ήδη κάνει την πρόβλεψη και ανακοίνωση για έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες στις 15 Νοεμβρίου 2019.

Η Ρουμανία φαίνεται άξια της 3ης θέσης

Οι «κίτρινοι» προοδεύουν σε σύγκριση με αυτό που έδειξαν στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως, το ανώτατο όριο των δυνατοτήτων για την ενδεκάδα του Cosmin Contra δεν είναι τόσο υψηλό. Τι μπορεί να υπολογίζει η ομάδα, η οποία έχασε τόσο από την Ισπανία και από τη Σουηδία, και έπαιξε ισοπαλία και τους δύο αγώνες με τη Νορβηγία; 100% δείκτης είναι απαραίτητος με αουτσάιντερ, Μαλτέζους και Φαρόες, όταν θέλεις να διεκδικήσεις κάτι. Αλλά δεν αρκεί για 1-2 θέσεις. Τώρα έμειναν 2 αγώνες, με κάτι ηγέτες, μετά τη υποδοχή των Σουηδών οι Ρουμάνοι θα πάνε στο «Wanda Metropolitano» για να επισκεφτούν την «φούρια ρόχα». Και, φαίνεται, η πραγματική ευκαιρία να περάσουν στο Euro έγκειται στη νίκη στον 1ο αγώνα και ισοπαλία στο 2ο (θα ήταν καλύτερο βέβαια να κερδίσουν). Δεν ξέρω αν πιστεύουν στο Βουκουρέστι ότι αυτή η γενιά είναι ικανή για κάτι παρόμοιο;

Η Σουηδία βιώνει ένα από τα καλύτερα τμήματα της ιστορίας

Οι «τρε κρούνες» φοβόταν την εποχή που έπρεπε να παίξει χωρίς ένα τέτοιο σούπερ σταρ όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Όμως, όπως δείχνει η μετέπειτα ιστορία, οι τακτικές «όλοι παίζουν για τον Ibra» περιόριζαν τους Σκανδιναβούς, καθιστώντας τους προβλέψιμους. Με τον Janne Andersson είναι ομάδα-αστέρι που δεν φοβάται την εξουσία και παίζει ρεαλιστικό, αλλά καρποφόρο, ποδόσφαιρο. Αρκεί να θυμηθούμε ότι το τελευταίο ημερολογιακό έτος οι Σουηδοί έφτασαν πολύ μακριά, έως τους προημιτελικούς, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς κέρδισαν στον όμιλο με τους Τούρκους και Ρώσους στο Πρωτάθλημα Εθνών. Στα προκριματικά του 2019 έχασαν μόνο από την Ισπανία, και πριν από ένα μήνα ήταν κοντά για να απαντήσουν με τη νίκη τους – εμπόδισε το γκολ του Rodrigo στην παράταση. Και τώρα η κατάσταση είναι κάπως επικίνδυνη για την εθνική: ποιος θα εμποδίσει την «φούρια ρόχα», η οποία είναι ήδη στο Euro, στον τελευταίο γύρο να «σώσει» το παιχνίδι στους Ρουμάνους, έτσι ώστε να μην αφήσουν του τρομερούς Σκανδιναβούς να πάνε στο Euro; Σε γενικές γραμμές στο Βουκουρέστι είναι καλύτερα να μην χάσουν, να μην δοκιμάσει το μεγιστάνα. Η εκτός έδρας νίκη σίγουρα θα στείλει την ομάδα στο επόμενο τελικό τουρνουά.

Προσωπικές συναντήσεις

Τον Μάρτιο οι Σουηδοί κέρδισαν 2-1, ο Klasson από το Κρασνοντάρ σημείωσε τον καθοριστικό γκολ. Αλλά αυτή είναι η πρώτη νίκη των Σκανδιναβών, ενώ οι Ρουμάνοι έχουν 3 στους 5 αγώνες.

Πρόβλεψη

Η Σουηδία μπορεί να παίξει αναλόγως «από τον αντίπαλο», το οποίο οι καταστάσεις στο τουρνουά αναγκάζουν να επιτεθεί. Ποια είναι η αντεπίθεση από τους «τρε κρούνες», αισθάνθηκε πολύ καλά η ενδεκάδα του Cherchesov πριν από ένα χρόνο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σουηδίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *