The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρουμανία εναντίον Ισπανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

ELCHE, SPAIN - SEPTEMBER 11:  Saul Niguez of Spain (8) celebrates after scoring his team's first goal alongside Nacho Fernandez of Spain (4) during the UEFA Nations League A Group four match between Spain and Croatia at Estadio Manuel Martinez Valero on September 11, 2018 in Elche, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος ΣΤ – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εθνικό στάδιο (Βουκουρέστι)

Στις 5 Σεπτεμβρίου μας περιμένουν αγώνες προκριματικού γύρου για το Euro 2020, όπου οι εθνικές ομάδες θα αγωνιστούν για το εισιτήριο στο τελικό μέρος του τουρνουά. Προτείνουμε λοιπόν την πρόβλεψη για τον αγώνα Ρουμανία – Ισπανία, ο οποίος θα διεξαχθεί στον πέμπτο γύρο στο πλαίσιο του ομίλου ΣΤ.

Ρουμανία

Κάποτε οι Ρουμάνοι ήταν μεγάλος κίνδυνος και απολάμβαναν εξουσία στην Ευρώπη. Οι καιροί έχουν αλλάξει και τώρα είναι δύσκολο για την ομάδα να ανταγωνιστεί με τις ισχυρότερες ομάδες, οπότε η πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ή της Ευρώπης για την εθνική Ρουμανίας έχει γίνει σπάνια. Μετά από επτά αγώνες στον όμιλό της η εθνική ομάδα έχει 7 βαθμούς στο ενεργητικό της, γεγονός που της επιτρέπει να μοιράζεται τη δεύτερη θέση. Οι Ρουμάνοι ξεκίνησαν με την εκτός έδρας ήττα από τους Σουηδούς με σκορ 2:1, μετά ακολούθησε εντός έδρας νίκη επί των Νήσων Φερόε – 4:1. Στον τρίτο γύρο η ομάδα έπαιξε ισοπαλία εκτός έδρας με τη Νορβηγία 2:2. Μια άλλη νίκη σημειώθηκε στον τέταρτο γύρο εκτός έδρας κόντρα στη Μάλτα 4:0.

Ισπανία

Οι Ισπανοί δεν χρειάζονται συστάσεις, είναι κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Τον τελευταίο καιρό η Ισπανία δεν έχει υψηλές αποδόσεις, μπορούμε να θυμηθούμε το φιάσκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όπου η ομάδα έχασε στους 16 από τη Ρωσίας στη διαδικασία των πέναλτι. Στη φάση των ομίλων η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής: 4 νίκες σε τέσσερις αγώνες. Με τη σειρά νικήθηκαν η Νορβηγία, οι Νήσοι Φερόε, η Μάλτα και η Σουηδία. Η διαφορά από τους πλησιέστερους ανταγωνιστές είναι ήδη 5 μονάδες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Ισπανοί θα κερδίσουν πανεύκολα τον όμιλό τους.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι εθνικές ομάδες έπαιξαν πολλές φορές μεταξύ τους, αλλά οι περισσότεροι από τους αγώνες τους παίχτηκαν πολύ καιρό πριν. Την τελευταία φορά που η Ισπανία και η Ρουμανία έπαιξαν μεταξύ τους ήταν το 2016, τότε σε φιλικό αγώνα καταγράφηκε ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Οι Ισπανοί είναι φαβορί του επερχόμενου αγώνα, ακόμη και στην εκτός έδρας συνάντηση. Η Ρουμανία είναι μια πολύ άβολη εθνική ομάδα και σίγουρα θα δείξει στους Ισπανούς αξιοπρεπή αντίσταση. Πιθανότατα, οι φιλοξενούμενοι σε αυτόν τον αγώνα θα κερδίσουν δύσκολη νίκη. Δεν περιμένουμε ανοιχτό ποδόσφαιρο, οι Ισπανοί θα κρατήσουν την μπάλα για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα αναζητήσουν κλειδιά για την άμυνα του αντιπάλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *