The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρουμανία εναντίον Ελλάδα: προγνωστικά για στοίχημα

Греция

Φιλικός

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022, 9:15 μ.μ.

Stadionul Steaua

Ενώ ορισμένες εθνικής ομάδες εξακολουθούν να παλεύουν για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, άλλες έχουν ήδη χάσει κάθε ευκαιρία και παίζουν απλώς φιλικούς αγώνες. Μία από αυτές τις μάχες θα είναι η Ρουμανία – Ελλάδα, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Οι Ρουμάνοι έχουν κάτι να μετανιώσουν

Η εθνική Ρουμανίας πήγε καλά στην επιλογή της για το Παγκόσμιο Κύπελλο και θα μπορούσε άνετα να παίξει τώρα στα πλέι οφ. Δεν υπήρχε περίπτωση για την πρώτη θέση, αφού η Γερμανία ήταν σαφώς πιο δυνατή, αλλά η δεύτερη θέση ήταν πολύ ρεαλιστική. Το κλειδί ήταν το προτελευταίο παιχνίδι, όταν οι Ρουμάνοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Ισλανδία εντός έδρας – 0:0, επιτρέποντας στη Βόρεια Μακεδονία να προηγηθεί, με αποτέλεσμα η διαφορά από τον ανταγωνιστή να ήταν μόνο ένας βαθμός. Τώρα της μένει να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ως οπαδός.

Οι Έλληνες έχασαν την παλιά τους δύναμη

Οι Έλληνες είχαν λαμπρές στιγμές στην ιστορία, με πιο αξιοσημείωτη τον συγκλονιστικό τίτλο στο Euro 2004. Η τελευταία φορά που η ομάδα έφτασε στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν το 2014. Στην τρέχουσα πρόκριση, ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες για τη δεύτερη θέση, έχοντας μείνει πίσω από τη δεύτερη εθνική Σουηδίας πέντε βαθμούς. Οι Έλληνες επιδεικνύουν συνήθως βαρετό ποδόσφαιρο, που δεν φέρνει πια αποτελέσματα. Η ομάδα έχει χάσει την προηγούμενη ισχύ της, επομένως η πρόκριση στο τελικό μέρος οποιουδήποτε τουρνουά θεωρείται μεγάλη επιτυχία.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν πολλές φορές, παίζοντας μεταξύ τους με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας. Τελευταία φορά ήταν στα προκριματικά του Euro 2016, τότε οι Ρουμάνοι κέρδισαν εκτός έδρας – 1:0, και έπαιξαν εντός έδρας – 0:0.

Πρόβλεψη

Αυτή η συνάντηση δεν έχει σημασία, είναι απλώς μια ευκαιρία για τους προπονητές να δοκιμάσουν τις δυνατότητες των παικτών τους. Και οι δύο ομάδες δεν ξεχωρίζουν για τη θεαματική απόδοση, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε μεγάλο αριθμό γκολ. Οι φορείς στοιχημάτων δεν έχουν φαβορί εδώ, αν και οι πιθανότητες των γηπεδούχων φαίνονται καλύτερες. Ποντάρουμε στο under 2,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *